A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
kirusz1
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung S4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 6 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: kirusz1 »

Igen ez jó tanuság.de nem volt használva víz alatt.csak bele lett mártva.
sozs
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG K42
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 36 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

Viktor850 írta:Elolvastam a szabályt ,mielőtt gond lenne,

A kérdésem az lenne hogy van két e50.es Nokiám ami valószínű osztrák a magyar sim.et nem fogadja el. Azt irja ki SIM CARD NOT VALID. Fogalmam sincsen mi tévő legyek, maga a telefon jó mert bekapcsol, simet nem fogadja el. Kérdezem mi tévő legyek, esetleg szervíz? , vagy kivigyem osztrák.ba megcsináltatni? Ha valaki tud valamit írjon nekem üzenetben.

Viktor
Valószínű kártyafüggő a telefon. Egy legális verzió van, fizetni a szolgáltatónál a feloldásért. A többi warez téma, de ha beviszed egy GSM boltba megcsinálják. Mennyi lesz nem tudom, meg azt se, hogy megéri e.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

sozs írta:

A kérdésem az lenne hogy van két e50.es Nokiám ami valószínű osztrák a magyar sim.et nem fogadja el. Azt irja ki SIM CARD NOT VALID. Fogalmam sincsen mi tévő legyek, maga a telefon jó mert bekapcsol, simet nem fogadja el. Kérdezem mi tévő legyek, esetleg szervíz? , vagy kivigyem osztrák.ba megcsináltatni? Ha valaki tud valamit írjon nekem üzenetben.

Viktor
Valószínű kártyafüggő a telefon. Egy legális verzió van, fizetni a szolgáltatónál a feloldásért. A többi warez téma, de ha beviszed egy GSM boltba megcsinálják. Mennyi lesz nem tudom, meg azt se, hogy megéri e.
Nem biztos, hogy megér-e egy E50-es 2e Ft ráköltést a nyitásra.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Sziasztok!
Van egy gondom. Adott egy Nokia 5800. Tökéletesen műxik, viszont a múltkor a következő probléma állt elő. Van rajta Garmin, ami AGPS-re van beállítva. De ha elindítom a Garmint, le is kérdezi a műhold adatokat, tehát a földgömbön látható,hogy hol vannak, viszont még több perc után sem tud kapcsolatot létesíteni velük. Régebben a kapcsolat pár másodperc után megvolt, most meg egyfolytában azt írja, "műholdak keresése" Anno beletettem egy GPS antenna hosszabbítást, a Youtubeon található videó alapján. Mi a fene lelhette, hogy nem talál műholdat? :roll:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Viktor850
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Viktor850 »

sozs írta:

Viktor
Olyan 6 és 10 között lenne, de megmondom őszintén nekem megéri egy nagyon jó kis készülék legalábbis számomra mindent azon intéztem ügyködtem. Sőt még arra is van hogy a halottat is újra élesszük:)
Viktor850
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Viktor850 »

Macika írta:
sozs írta:

Viktor
Nem biztos, hogy megér-e egy E50-es 2e Ft ráköltést a nyitásra.
Muszáj neki megérnie,
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

Sziasztok!

Jó rég nem jártam erre, de most jól jönne egy kis segítség.
Párom Lumia 1320-asa az istenért nem mutat 4G/LTE jelet a Telenoros SIM kártyával, egyik nagyvárosban, sehol sem. Ha beteszem az én Telekomos SIM-emet akkor viszont meg mutat 4G/LTE-t. A beállítások rendben vannak, többször végignéztem. SIM csere lesz a megoldás? Ha igen, kötelesek díjmentesen kicserélni?

Köszi előre is a segítséget!
Macika
6. szint
6. szint

farkas-laci írta:Sziasztok!

Jó rég nem jártam erre, de most jól jönne egy kis segítség.
Párom Lumia 1320-asa az istenért nem mutat 4G/LTE jelet a Telenoros SIM kártyával, egyik nagyvárosban, sehol sem. Ha beteszem az én Telekomos SIM-emet akkor viszont meg mutat 4G/LTE-t. A beállítások rendben vannak, többször végignéztem. SIM csere lesz a megoldás? Ha igen, kötelesek díjmentesen kicserélni?

Köszi előre is a segítséget!
2-2,5 évvel ezelőtt kezdték el az új, LTE-kompatibilis SIM-eket osztogatni a Telenornál.
Ha annál régebbi a SIM, akkor azt díjmentesen cseréli a szolgáltató.
These users thanked the author Macika for the post:
farkas-laci (2015-09-06 vas. 12:54:54)
Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
feherricsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95 8 GB

Hozzászólás Szerző: feherricsi »

Sziasztok!

Vettem én is egy Nokia N 95 8 GB-ot. Gondoltam nosztalgiázok egy kicsit. ( 2 000 ft-ért! )
Viszont nekem a fehér képernyőn kívül nem hajlandó semmit sem csinálni...
Töltőre rádugom , hangot ad , és ennyi. Bekapcsolásnal rezzen és egyből fehér háttér.
Szoftver probléma ? Vagy szalag kábel ? Sajna sehol nem találtam hozzá semmi infót...
Jelzi a töltést is. Gyári kábelem nincs sajna , azt nem kaptam hozzá. :/
Valamilyen után gyártottal próbáltam , de azzal nem ismerte fel a gép... :/

Üdv
Macika
6. szint
6. szint

feherricsi írta:Sziasztok!

Vettem én is egy Nokia N 95 8 GB-ot. Gondoltam nosztalgiázok egy kicsit. ( 2 000 ft-ért! )
Viszont nekem a fehér képernyőn kívül nem hajlandó semmit sem csinálni...
Töltőre rádugom , hangot ad , és ennyi. Bekapcsolásnal rezzen és egyből fehér háttér.
Szoftver probléma ? Vagy szalag kábel ? Sajna sehol nem találtam hozzá semmi infót...
Jelzi a töltést is. Gyári kábelem nincs sajna , azt nem kaptam hozzá. :/
Valamilyen után gyártottal próbáltam , de azzal nem ismerte fel a gép... :/

Üdv
Ha nem is puttyan a PC az USB-csatlakozásnál, akkor ott valami probléma van, lehet SW is, HW is.
Előbb meg kellene flashelni TUTI módon, FBUS-on keresztül, és ha akkor is fehér a képernyő, akkor HW. Jó esetben szalagkábel. Rossz esetben bármi más.

Meg lehet próbálni a 4gombos resetet, HÁTHA elég az is neki (de ne bízz nagyon benne!).
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”