A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
-
- Újonc
- Készüléktípus: n85
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: A nagy szervizes topik
Hello mindenkinek ..... aki tud legyen szíves segítsen, egy nokia E52 van a tesómnak, lemerült és az óta nem kapcsol be... ha ráteszem a töltőre akkor se csinál semmit nem tölt ! a batrit lemértem 0,00 V -ot mutat és ha a batri nincs benne akkor a telefon eléggé melegedik ... szervizbe még nem érkeztük elvinni sajnos . ha valaki tud valami ötletet kérem segítsen köszönöm !
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Végfokhiba. Sajnos az E52-esek közel 20%-a ilyen - gyári - hibás...power1111 írta:Hello mindenkinek ..... aki tud legyen szíves segítsen, egy nokia E52 van a tesómnak, lemerült és az óta nem kapcsol be... ha ráteszem a töltőre akkor se csinál semmit nem tölt ! a batrit lemértem 0,00 V -ot mutat és ha a batri nincs benne akkor a telefon eléggé melegedik ... szervizbe még nem érkeztük elvinni sajnos . ha valaki tud valami ötletet kérem segítsen köszönöm !
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: E series E71
Sziasztok!
Van nekem egy Nokia E71-em amit a bátyámtól kapam de pár hónappal ezelőtt elment a hang róla és a kristóf nevű másik bátyám azt mondta hogy kontakt hibás meg a gombsor is tönkrement a felső része
A hangszórómat hogyan lehet megjavítani.Segítsetek kérlek titeket!
Van nekem egy Nokia E71-em amit a bátyámtól kapam de pár hónappal ezelőtt elment a hang róla és a kristóf nevű másik bátyám azt mondta hogy kontakt hibás meg a gombsor is tönkrement a felső része
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem biztos, hogy a hangszóró hibásodott meg, ha a billentyűzet is hibás, akkor sokkal inkább beázás, nedvesség bekerülése a házba történhetett.martin2002 írta:Sziasztok!
Ez szinte biztos, hogy nem hangszórócserével, hanem alaplapcserével gyógyítható.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: n85
Köszönöm macika a válaszodatMacika írta:Végfokhiba. Sajnos az E52-esek közel 20%-a ilyen - gyári - hibás...power1111 írta:Hello mindenkinek ..... aki tud legyen szíves segítsen, egy nokia E52 van a tesómnak, lemerült és az óta nem kapcsol be... ha ráteszem a töltőre akkor se csinál semmit nem tölt ! a batrit lemértem 0,00 V -ot mutat és ha a batri nincs benne akkor a telefon eléggé melegedik ... szervizbe még nem érkeztük elvinni sajnos . ha valaki tud valami ötletet kérem segítsen köszönöm !
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 2 times
Sziasztok!
Nokia Lumia 530 szervizelésével foglalkozik valaki? Romániában ajándékba vásárolt, Vodafon függő készülék nem megy a magyar Vodafon kártyával. Lehet vele kezdeni valamit?
Köszi!
Nokia Lumia 530 szervizelésével foglalkozik valaki? Romániában ajándékba vásárolt, Vodafon függő készülék nem megy a magyar Vodafon kártyával. Lehet vele kezdeni valamit?
Köszi!
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Igen. Román szolgáltatónál kell kérni a függetlenítést pénz fejében. A többi illegális, ezért a fórumon nem foglalkozik senki vele nyíltan! Vagy fél legálisan gsm boltba függetleníted, úgy 3-5000 Ft-t körül.
Amúgy nem tudom miből gondoltátok, hogy mert Vodafone kint akkor itthon is jó? Minden szolgáltatónak van nemzetközi kódja, így attól, hogy ua. a szolgáltató a függés miatt ugye nem azt a kódot kéri a simtől.
Amúgy nem tudom miből gondoltátok, hogy mert Vodafone kint akkor itthon is jó? Minden szolgáltatónak van nemzetközi kódja, így attól, hogy ua. a szolgáltató a függés miatt ugye nem azt a kódot kéri a simtől.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 2 times
Köszönöm a válaszod!
Amúgy nem én vettem a készüléket, hanem korosabb ismerősök... Csak a probléma jutott már el hozzám. Gondoltam, hogy csak ez lesz a megoldás,amit írtál, de azért kértem tanácsot, hogy biztos legyek a válaszban.Ami meg nem legális, azt meg nem szeretem.
Üdv.
Amúgy nem én vettem a készüléket, hanem korosabb ismerősök... Csak a probléma jutott már el hozzám. Gondoltam, hogy csak ez lesz a megoldás,amit írtál, de azért kértem tanácsot, hogy biztos legyek a válaszban.Ami meg nem legális, azt meg nem szeretem.
Üdv.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E72
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot illetve segítséget kérni.
A problémás telefon egy Samsung Galaxy SIII. Az utcán csatornára lett ejtve és a képernyője betört. PC-re dugva "felismeri" a szgép, jelzi az intézőben, hogy GTxxx típus, de nem enged be a memóriába, hogy kiszedhető legyenek a fontos dolgok. Egyedül bluetooth-on lehet vele vele kommunikálni, nevezetesen a fülessel zenét hallgatni, számot váltani, hangerőt változtatni. KIES sem ismeri fel.
Természetesen a garancia nem rég járt le, ahogy az kell. A telefon saját tulajdon, nem lopott, nem maszek GSM-ben szerzett.
Köszönettel:
kattamaki89
Szeretnék tanácsot illetve segítséget kérni.
A problémás telefon egy Samsung Galaxy SIII. Az utcán csatornára lett ejtve és a képernyője betört. PC-re dugva "felismeri" a szgép, jelzi az intézőben, hogy GTxxx típus, de nem enged be a memóriába, hogy kiszedhető legyenek a fontos dolgok. Egyedül bluetooth-on lehet vele vele kommunikálni, nevezetesen a fülessel zenét hallgatni, számot váltani, hangerőt változtatni. KIES sem ismeri fel.
Természetesen a garancia nem rég járt le, ahogy az kell. A telefon saját tulajdon, nem lopott, nem maszek GSM-ben szerzett.
Köszönettel:
kattamaki89
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Nézz be az off topicba van ott 2 program ami erre valo A kijelző cserét meg Macika megoldja neked ha szeretnéd.
Skyp: kukuc-