Nokia 5800 szerviz
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5800 szerviz
Hy!
Help plííz!
Hogy lehet a giroszkópot kalibrálni? 4 fokot csal jobbra.
Ebbe nincs patakvíz!
Help plííz!
Ebbe nincs patakvíz!
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Tudomásom szerint a kalibrálásra nincs lehetőség!zulu07 írta:Hy!
Help plííz!
Ebbe nincs patakvíz!
-
- Újonc
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Mennyire bonyolult az 5800 mikrofonját cserélni? Vagy esetleg mi lehet a hiba ha nem hallani engem?
Köszönöm mindenkinek a válaszát előre is!
Mennyire bonyolult az 5800 mikrofonját cserélni? Vagy esetleg mi lehet a hiba ha nem hallani engem?
Köszönöm mindenkinek a válaszát előre is!
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
Hello mindenkinek problémám megúsztattam a telefonomat a strandon betettem száradóba gépházba 1 estére... utána bekapcsolt reggel estére a xpress gomb folyamatosan világított másnapra a gombok nem igazán működtek vagy megcserélődtek és nem világítottak a ledek 3. nap hazahoztam lemerült feltettem töltőre de semmi azelőtt töltötte is simán hadset nem működött vagyis nem szólt hiába felismerte a teló hogy bedugtam.. tehát ma próbáltam meg tegnap kapcsolni aksi be kapcsolom bekacsol de ha kikapcsolom megint nem kapcsol be csak másnap... tehát ha kikapcsol akko nem tudom visszakapcsolna csak másnap hogy milehet vele nem tudom.. valaki ha hasonlóan járt vagy tud valamit segitsen kérem szoftverfrissités megtörtén rá ment minden de mikor pooling phone van nem tudja felébreszteni a telót...
Nokia 5800 Xpress Music
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szia!Sanya55 írta:Hello mindenkinek problémám megúsztattam a telefonomat a strandon betettem száradóba gépházba 1 estére... utána bekapcsolt reggel estére a xpress gomb folyamatosan világított másnapra a gombok nem igazán működtek vagy megcserélődtek és nem világítottak a ledek 3. nap hazahoztam lemerült feltettem töltőre de semmi azelőtt töltötte is simán hadset nem működött vagyis nem szólt hiába felismerte a teló hogy bedugtam.. tehát ma próbáltam meg tegnap kapcsolni aksi be kapcsolom bekacsol de ha kikapcsolom megint nem kapcsol be csak másnap... tehát ha kikapcsol akko nem tudom visszakapcsolna csak másnap hogy milehet vele nem tudom.. valaki ha hasonlóan járt vagy tud valamit segitsen kérem szoftverfrissités megtörtén rá ment minden de mikor pooling phone van nem tudja felébreszteni a telót...
Sajnos, nagy eséllyel mehet a kukába. Ugyanis a belekerült vizet hiába szárítottad ki, a szennyeződések, amik bekerültek vele, benne is maradnak. Aztán ezek szépen szétmarják a készülék belsejét. Egyet meg lehet próbálni. Szét kell szedni és alkohollal (denaturált szesz) a panelt óvatosan lemosni, aztán szétszedett állapotban kiszárítani és utána összerakni. De ne fűzz sok reményt hozzá.
- Rating: 2.63%
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
Igen sajnos én is ugy gondolom hogy ez kuka lessz Köszi a hozzászólást!!Szia!
Sajnos, nagy eséllyel mehet a kukába. Ugyanis a belekerült vizet hiába szárítottad ki, a szennyeződések, amik bekerültek vele, benne is maradnak. Aztán ezek szépen szétmarják a készülék belsejét. Egyet meg lehet próbálni. Szét kell szedni és alkohollal (denaturált szesz) a panelt óvatosan lemosni, aztán szétszedett állapotban kiszárítani és utána összerakni. De ne fűzz sok reményt hozzá.
Nokia 5800 Xpress Music
-
- Újonc
még 1 kérdés olyan denaturált szeszt hol tudnék venni? (1 próbát megér lehet)
Nokia 5800 Xpress Music
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
A Háztartási boltokban kapható, 1 literes flakon, pár száz forint.Sanya55 írta:még 1 kérdés olyan denaturált szeszt hol tudnék venni? (1 próbát megér lehet)
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.