A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Re: A nagy szervizes topik
A PcSuite nem is futhat a Phoenix használata közben, még a háttérben sem. Csak arra a driverre van szükség, amit telepít. Ha a készüléket kikapcsolt állapotban dugod a pc-re, akkor amúgy hogy a fenébe láthatná? Dugd rá a telót, aztán nyomd meg egy pillanatra a bekapcs gombot! Ha a gép jelzi az új hardvert, akkor van esély a phoenixes élesztésre.
- Rating: 2.63%
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: e51
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Megpróbálom, de ha nem sikerül így se, akkor egyéb alternatíva , h mi baja van?:S
(Amúgy phoenix ezt a hiba üzenetet dobja ki leállás után: No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.
Amikor meg fut(na) a flashing, az output ablakban: ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection!)
Nah, megpróbáltam elég sok dolgot, részben javult részben nem, felraktam a navifirmmel letöltött 410.34.1-es euro3as telo színnek megfelelő magyar fw-t. Első nekifutásra nem sikerült : Firmware updating failed. Error 0x8401F153 - Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections! ilyen hibaüzenetre hivatkozva.
Másodszorra sikerült, újraindult a telo, viszont ízt írta ki: telefonindítás sikertelen volt, forduljak a márkakereskedőhöz.
Phoenix meg ezt írta ki:
Product lashing succeeded.
PS! Phoenix's status bar may contain wrong information about product's SW version. You can either chosse from File menu Scan Product or press ctrrl+R to force Phoenix rescan the product and update its status bar.
(Phoenix_2010.8-et használtam)
Érzem h meglehet menteni, de nem tudom hogyan:(
(Amúgy phoenix ezt a hiba üzenetet dobja ki leállás után: No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.
Amikor meg fut(na) a flashing, az output ablakban: ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection!)
Nah, megpróbáltam elég sok dolgot, részben javult részben nem, felraktam a navifirmmel letöltött 410.34.1-es euro3as telo színnek megfelelő magyar fw-t. Első nekifutásra nem sikerült : Firmware updating failed. Error 0x8401F153 - Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections! ilyen hibaüzenetre hivatkozva.
Másodszorra sikerült, újraindult a telo, viszont ízt írta ki: telefonindítás sikertelen volt, forduljak a márkakereskedőhöz.
Phoenix meg ezt írta ki:
Product lashing succeeded.
PS! Phoenix's status bar may contain wrong information about product's SW version. You can either chosse from File menu Scan Product or press ctrrl+R to force Phoenix rescan the product and update its status bar.
(Phoenix_2010.8-et használtam)
Érzem h meglehet menteni, de nem tudom hogyan:(
-
- Újonc
- Készüléktípus: e51
- Has thanked: 2 times
Megpróbáltam Jaf-fel frissíteni, végzett is, de ugyanaz a probléma: forduljak márkakereskedőhöz. Most már tényleg nem találtam több ötletet mit lehetne csinálni.
Szomorúan jelentem ki, de azt hiszem van egy eladó, kívülről fantasztikus állapotban, belülről roncs telefonom:(((
Szomorúan jelentem ki, de azt hiszem van egy eladó, kívülről fantasztikus állapotban, belülről roncs telefonom:(((
- monostorimate
- Újonc
- Has thanked: 0
Sziasztok
segítséget szeretnék Kérni gyorsan. Elrontottam egy rom cserét és most nem tölt be a visszaállító menü csak botig jut el és ujra indul. ha tudsz még a mainap folyamán küldeni valamit. spica 5700
segítséget szeretnék Kérni gyorsan. Elrontottam egy rom cserét és most nem tölt be a visszaállító menü csak botig jut el és ujra indul. ha tudsz még a mainap folyamán küldeni valamit. spica 5700
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ment Neked PÜ.Dávid K írta:Megpróbáltam Jaf-fel frissíteni, végzett is, de ugyanaz a probléma: forduljak márkakereskedőhöz. Most már tényleg nem találtam több ötletet mit lehetne csinálni.
- Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- bwrdavid
- Újonc
Szervusztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek. A problémám a következő, van egy n97 -es és nem tudom a biztonsági kódját, ha csatlakoztatom gépre akkor felismeri kb 10 mp -ig majd töltésre vállt és bontja a kapcsolatot.
Egyik programmal sem tudok így dolgozni van ötletetek?
Egy kis segítséget kérnék tőletek. A problémám a következő, van egy n97 -es és nem tudom a biztonsági kódját, ha csatlakoztatom gépre akkor felismeri kb 10 mp -ig majd töltésre vállt és bontja a kapcsolatot.
Egyik programmal sem tudok így dolgozni van ötletetek?
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95
hello. Olyan problémám van nokia x6-al hogy amikor bedugom a töltőt mutasa hogy tölt de az akksi nem töltódik ha hagyom egész nap akkor se más töltővel már próbáltam
- Macika
- 6. szint
Aha.kovacs_imike írta:hello. Olyan problémám van nokia x6-al hogy amikor bedugom a töltőt mutasa hogy tölt de az akksi nem töltódik ha hagyom egész nap akkor se más töltővel már próbáltam
Ázott?
Esett?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95
- Macika
- 6. szint
Háát, nem igazán zuhanórepülés utáni földet érésre van kitalálva a modell...kovacs_imike írta:Eset de hogy annyitól már ez történik??
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill