A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Nem: Férfi
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

mkaracsony » Bocs csak most láttam, hogy írtál...

Tehát: GPS modult nem lehet cserélni!(az az alaplapon van) Max az antennát lehet megigazítani... De ha talál műholdat akkor annak nem lehet baja... Biztos, hogy talál műholdat?
Kép
Kép
mkaracsony
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6650
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mkaracsony »

strust írta:mkaracsony » Bocs csak most láttam, hogy írtál...

Tehát: GPS modult nem lehet cserélni!(az az alaplapon van) Max az antennát lehet megigazítani... De ha talál műholdat akkor annak nem lehet baja... Biztos, hogy talál műholdat?
Igen, kirajzolja, de nem tud rá feljelentkezni. Mindegy annyira nem is fontos. Majd még szórakozom vele egy kicsit...hátha.
bostone
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n82

Hozzászólás Szerző: bostone »

Szia Strust!

Nem tudom, jó helyen járok-é a problémámmal... Szóval a telefonom videofelvételi módban erősen szaggatott minőséget produkál. Mi lehet ennek az oka?
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor

bostone írta:Szia Strust!

Nem tudom, jó helyen járok-é a problémámmal... Szóval a telefonom videofelvételi módban erősen szaggatott minőséget produkál. Mi lehet ennek az oka?
Lassú, rossz minőségű esetleg hibás memóriakártya...
De lehet szoftver hiba is... Frissítsd ;)
Kép
Kép
bostone
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n82

Hozzászólás Szerző: bostone »

A probléma, már a rögzítés közben jelentkezik, vagyis akadozik, tehát megegyezik a visszajátszás képével. A frissítéstől tartok, mert nem vagyok biztos benne, hogy magyar nyelvű menü kerül vissza rá.. :/ Olvastam itt róla, hogy ez előfordulhat. A telefon itthon vásárolt, de nem szolgáltatótól és made in Nokia változat. Hogyan bizonyosodhatnék meg arról, hogy a nyelvbeállítások változatlanul maradnak, mielőtt odavágok az egésznek? Esetleg létezik rá egy másik videorögzítő program, ami üzembiztosabb, mint a beépített gyári szoftver?
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor

bostone írta:A probléma, már a rögzítés közben jelentkezik, vagyis akadozik, tehát megegyezik a visszajátszás képével. A frissítéstől tartok, mert nem vagyok biztos benne, hogy magyar nyelvű menü kerül vissza rá.. :/ Olvastam itt róla, hogy ez előfordulhat. A telefon itthon vásárolt, de nem szolgáltatótól és made in Nokia változat. Hogyan bizonyosodhatnék meg arról, hogy a nyelvbeállítások változatlanul maradnak, mielőtt odavágok az egésznek? Esetleg létezik rá egy másik videorögzítő program, ami üzembiztosabb, mint a beépített gyári szoftver?
Nincs másik vieó rögzítő! De szerintem a memóriakártyád a rossz! Túl lassú... Próbáld meg átállítani a videó mentési helyét telefon memóriába! Ha ott nem szaggat akkor a kártya a rossz!
Szoftverfrissítésnek meg nézz utána az egyszerű szoftverfrissítés topikban ;)
-------------------------------------------
Más:
Vettem forrasztót! :king: :D
Kicsit nagy a kép, de nézzétek meg a STOP gombot a telómon ;)
200904041058.jpg
(349.44 KiB) Letöltve 334 alkalommal.
Tehát a mai naptól fogva tudok olyan alkatrészt is cserélni amit forrasztani kell!
Kép
Kép
Szaby59
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: Szaby59 »

Nos nekem ilyen gondom lenne:

E51, 1 hónapos, 2 év gyári garival és az akkuja nem bírja tovább 2 napnál a legújabb 300 szoftverrel!
Használat: napi 1 óra zene, 10 perc BT fájlcsere - persze a 10 perc nem folyamatos, csak átlagban, 5 perc beszéd, wifi nincs, 3g nincs.
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor

Szaby59 írta:Nos nekem ilyen gondom lenne:

E51, 1 hónapos, 2 év gyári garival és az akkuja nem bírja tovább 2 napnál a legújabb 300 szoftverrel!
Használat: napi 1 óra zene, 10 perc BT fájlcsere - persze a 10 perc nem folyamatos, csak átlagban, 5 perc beszéd, wifi nincs, 3g nincs.
Szerintem ez normális! Ha nem akkor valami program futhat a háttérben... Esetleg a garmin meríti...Írd meg e51 topikba ott többen segítenek...
Kép
Kép
hammer
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: hammer »

Szia !

6220c telóm van, tökéletes, egy problémám van,(szerencsére) viszont az kicsit zavar. A jobb oldali menügomb lenyomásra nem kattan, mint a többi( de müködik rendesen). Tényleg nem nagy gond, mégis nagyon zavaró. Kosz lehet? Szerinted meg tudom házilagosan oldani ? Elóre is köszönöm.
jamato
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800

Hozzászólás Szerző: jamato »

Nem tudtam hová írni bocsi.Nekem olyan problémám van,hogy elő vettem a régi nokia 6500 telefonomat.És el felejtettem a biztonsági kodot,amit bele írtam.Ezzel mit tudnék csinálni köszi.
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”