A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Re: A nagy szervizes topik
mkaracsony » Bocs csak most láttam, hogy írtál...
Tehát: GPS modult nem lehet cserélni!(az az alaplapon van) Max az antennát lehet megigazítani... De ha talál műholdat akkor annak nem lehet baja... Biztos, hogy talál műholdat?
Tehát: GPS modult nem lehet cserélni!(az az alaplapon van) Max az antennát lehet megigazítani... De ha talál műholdat akkor annak nem lehet baja... Biztos, hogy talál műholdat?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6650
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Igen, kirajzolja, de nem tud rá feljelentkezni. Mindegy annyira nem is fontos. Majd még szórakozom vele egy kicsit...hátha.strust írta:mkaracsony » Bocs csak most láttam, hogy írtál...
-
- Újonc
- Készüléktípus: n82
Szia Strust!
Nem tudom, jó helyen járok-é a problémámmal... Szóval a telefonom videofelvételi módban erősen szaggatott minőséget produkál. Mi lehet ennek az oka?
Nem tudom, jó helyen járok-é a problémámmal... Szóval a telefonom videofelvételi módban erősen szaggatott minőséget produkál. Mi lehet ennek az oka?
- -Dr-Strust-
- Moderátor
Lassú, rossz minőségű esetleg hibás memóriakártya...bostone írta:Szia Strust!
De lehet szoftver hiba is... Frissítsd

-
- Újonc
- Készüléktípus: n82
A probléma, már a rögzítés közben jelentkezik, vagyis akadozik, tehát megegyezik a visszajátszás képével. A frissítéstől tartok, mert nem vagyok biztos benne, hogy magyar nyelvű menü kerül vissza rá.. :/ Olvastam itt róla, hogy ez előfordulhat. A telefon itthon vásárolt, de nem szolgáltatótól és made in Nokia változat. Hogyan bizonyosodhatnék meg arról, hogy a nyelvbeállítások változatlanul maradnak, mielőtt odavágok az egésznek? Esetleg létezik rá egy másik videorögzítő program, ami üzembiztosabb, mint a beépített gyári szoftver?
- -Dr-Strust-
- Moderátor
Nincs másik vieó rögzítő! De szerintem a memóriakártyád a rossz! Túl lassú... Próbáld meg átállítani a videó mentési helyét telefon memóriába! Ha ott nem szaggat akkor a kártya a rossz!bostone írta:A probléma, már a rögzítés közben jelentkezik, vagyis akadozik, tehát megegyezik a visszajátszás képével. A frissítéstől tartok, mert nem vagyok biztos benne, hogy magyar nyelvű menü kerül vissza rá.. :/ Olvastam itt róla, hogy ez előfordulhat. A telefon itthon vásárolt, de nem szolgáltatótól és made in Nokia változat. Hogyan bizonyosodhatnék meg arról, hogy a nyelvbeállítások változatlanul maradnak, mielőtt odavágok az egésznek? Esetleg létezik rá egy másik videorögzítő program, ami üzembiztosabb, mint a beépített gyári szoftver?
Szoftverfrissítésnek meg nézz utána az egyszerű szoftverfrissítés topikban

-------------------------------------------
Más:
Vettem forrasztót!

Kicsit nagy a kép, de nézzétek meg a STOP gombot a telómon

-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
Nos nekem ilyen gondom lenne:
E51, 1 hónapos, 2 év gyári garival és az akkuja nem bírja tovább 2 napnál a legújabb 300 szoftverrel!
Használat: napi 1 óra zene, 10 perc BT fájlcsere - persze a 10 perc nem folyamatos, csak átlagban, 5 perc beszéd, wifi nincs, 3g nincs.
E51, 1 hónapos, 2 év gyári garival és az akkuja nem bírja tovább 2 napnál a legújabb 300 szoftverrel!
Használat: napi 1 óra zene, 10 perc BT fájlcsere - persze a 10 perc nem folyamatos, csak átlagban, 5 perc beszéd, wifi nincs, 3g nincs.
- -Dr-Strust-
- Moderátor
Szerintem ez normális! Ha nem akkor valami program futhat a háttérben... Esetleg a garmin meríti...Írd meg e51 topikba ott többen segítenek...Szaby59 írta:Nos nekem ilyen gondom lenne:
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Szia !
6220c telóm van, tökéletes, egy problémám van,(szerencsére) viszont az kicsit zavar. A jobb oldali menügomb lenyomásra nem kattan, mint a többi( de müködik rendesen). Tényleg nem nagy gond, mégis nagyon zavaró. Kosz lehet? Szerinted meg tudom házilagosan oldani ? Elóre is köszönöm.
6220c telóm van, tökéletes, egy problémám van,(szerencsére) viszont az kicsit zavar. A jobb oldali menügomb lenyomásra nem kattan, mint a többi( de müködik rendesen). Tényleg nem nagy gond, mégis nagyon zavaró. Kosz lehet? Szerinted meg tudom házilagosan oldani ? Elóre is köszönöm.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
Nem tudtam hová írni bocsi.Nekem olyan problémám van,hogy elő vettem a régi nokia 6500 telefonomat.És el felejtettem a biztonsági kodot,amit bele írtam.Ezzel mit tudnék csinálni köszi.