walaki01 köszönöm a linket és a topikot.sikerült nagynehezen megcsinálni 15 ször legalább megprobáltam mire feltelepitete!befagyot még mielöt csatlakozot volna.de sikerült.mégegyszer köszi a segitséget.üdvWalaki01 írta:Szerintem Phoenix. Az mindent legyalul a telóról és úgy telepíti újra a szoftot.Itt olvasgass!n79 írta:üd nagy segitséget kérek.fagy a telefonom.már a telefont is formatáltam.a memoria kártyát is.szoftvert is cseréltem pc sueten.hogyan lehetne teljesen törölni a telot és ujra telepiteni?vagy más megoldás?
A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia500 nokia n95
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 4 times
Re: A nagy szervizes topik
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Ma újrahúzta egy kedves ismerősöm BOX-szal az N97 minimet. Vissza lett rá téve a 12-es gyári sw. Lehetséges, hogy gyorsabb lett, mint a 12-es T-s szoft vagy ez csak placebó?
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Igen, lehetséges, hogy gyorsabb. Ugyanis a független szoftból, hiányzik egy pár felesleges dolog, amit a szolgáltató tesz bele az fw-be.farkas-laci írta:Ma újrahúzta egy kedves ismerősöm BOX-szal az N97 minimet. Vissza lett rá téve a 12-es gyári sw. Lehetséges, hogy gyorsabb lett, mint a 12-es T-s szoft vagy ez csak placebó?
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Igen, ezt tudom, kb 1mega plusz a T-s szoft. De ki is emeltem, hogy BOX-szal húzták újra. Az jobban lepucolja a telefont?Walaki01 írta:Igen, lehetséges, hogy gyorsabb. Ugyanis a független szoftból, hiányzik egy pár felesleges dolog, amit a szolgáltató tesz bele az fw-be.farkas-laci írta:Ma újrahúzta egy kedves ismerősöm BOX-szal az N97 minimet. Vissza lett rá téve a 12-es gyári sw. Lehetséges, hogy gyorsabb lett, mint a 12-es T-s szoft vagy ez csak placebó?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Igen.farkas-laci írta:Igen, ezt tudom, kb 1mega plusz a T-s szoft. De ki is emeltem, hogy BOX-szal húzták újra. Az jobban lepucolja a telefont?Walaki01 írta:Igen, lehetséges, hogy gyorsabb. Ugyanis a független szoftból, hiányzik egy pár felesleges dolog, amit a szolgáltató tesz bele az fw-be.farkas-laci írta:Ma újrahúzta egy kedves ismerősöm BOX-szal az N97 minimet. Vissza lett rá téve a 12-es gyári sw. Lehetséges, hogy gyorsabb lett, mint a 12-es T-s szoft vagy ez csak placebó?
SŐT, a belső memóriát is frissíti.
- These users thanked the author Macika for the post:
- farkas-laci (2011-06-19 vas. 14:20:23)
- Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- fehery
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS-II I9100 P [NFC]
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Szia! Egy fura dolog állt elő a Galaxy 3 telefonomon.
Nem ,vagy csak nagyon halkan hallani engem,amikor hívás van.Minden egyéb rendben van. a hangrögzítőnél remekül műxik,tehát a mikrofon nem hibás. Ezekszerint szoftveres a hiba ,valahol a szervíz menűben kéne biztosan állítani,de hol???Előre is köszi,ha tudsz segíteni!!!
Szikla
Nem ,vagy csak nagyon halkan hallani engem,amikor hívás van.Minden egyéb rendben van. a hangrögzítőnél remekül műxik,tehát a mikrofon nem hibás. Ezekszerint szoftveres a hiba ,valahol a szervíz menűben kéne biztosan állítani,de hol???Előre is köszi,ha tudsz segíteni!!!
Szikla
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
A 6120 Classic-om kézbevétel és nyomkodás közben egyszer csak azt írta ki, tegyek be sim-et a telóba. Újraindítottam, de semmi változás, nem lát sim-et. Nem lett semmi feltelepítve, nem lett leejtve, akkor mi lehet a gond?
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Hát vedd ki és tedd be ujra lehet elmozdult .sozs írta:A 6120 Classic-om kézbevétel és nyomkodás közben egyszer csak azt írta ki, tegyek be sim-et a telóba. Újraindítottam, de semmi változás, nem lát sim-et. Nem lett semmi feltelepítve, nem lett leejtve, akkor mi lehet a gond?
Samsung galaxy s7 edge
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szerintem pedig, lehet hardveres hiba is. Ha jól tudom, az RF modul is okozhatja. Tehát a telónak az a része, amin keresztül a rádiofrekvenviás forgalmazás folyik. Azaz amivel a kapcsolatot tartja a hálózattal.fehery írta:Szia! Egy fura dolog állt elő a Galaxy 3 telefonomon.
Szikla
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia500 nokia n95
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 4 times
üdv segítséget kérek megint de most már az elejétől leírom hogy rontottam el.kaptam egy nokia n79 telot tavaly. működöt fainan,de demo progik voltak rajta mert ujj volt.ezért kértem obda szigno filéket,telepítettem dolgokat persze ami ehhez a mobilhoz valót erre vigyáztam,egyszer feltettem egy tört nokia mapsot na ott lett vége a dolognak.ezen az oldalon valaki1 segíttet adót egy topikot és újra telepítettem a szoftvert.működöt pár napig "úgy hogy semmit nem raktam rá"egyszer csak fagyogatni kezdet megint,hol egy nap mulva,volt 2 perc múlva,máskor 5 óra múlva.most itt tartok.tanács?vagy szerviz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára n79 2011-06-21 kedd 21:00:42-kor.