A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

muzsikus2 írta: Hali!
Jaf-fal próbáld meg a szoftfrissítést, de előtte pipáld be a Factory set-et. Ez visszaállítja a gyári beállításokra. De azt hiszem a phoneix-nél is, ha nem a update software-re nyomsz, hanem a SW reset vagy Refurbish-ra, akkor is gyárira áll vissza. Egy próbát megér. (Persze halott módban, mivel bekapcsolni nem tudod a telón levő adatok elvesznek!)
Szerk.: Bár, ha jól tudom a 6220c s60v3-as. Ha jól tudom a 3 gombos hard reset is törli a biztonsági kódot (meg minden adatot, gyárira áll vissza a teló).
Sajna, olyan Nokiával, ami a hard reset után alapra állítja a bizt kódot, még nem találkoztam.
Ami tény: E65,3110c,5310,5800, még az NSU-val végzett frissítés után is visszaállt, az alap 12345-re. Ezt azért tudom, mert én frissítettem őket.
Ezek után elképzelhetőnek tartom, hogy a 6120c is visszaáll, de nem biztos. Viszont itt az a gond, hogy a sok hibás kód miatt a teló zárolta magát, tehát nem hajlandó elindulni. (ez számámra érdekes, mert tudtommal csak 5 perc és 1 óra közötti időre szokta lezárolni magát) Tehát a szoft frissítés normál módon nem lehetséges, esetleg, Phoenixszel, dead modeban tudnám elképzelni.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
gsvincze
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6120 classic
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: gsvincze »

Köszönöm szépen a sok segítőkész választ,és remélem megoldható lesz a dolog!
janigy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: janigy »

Sziasztok!

Ma így jártam az N97-es Nokiámmal, hogy készenlétből való kivételkor a gomb leesett, szerintem letört!
Erre valami ötlet? javítására?, komplett középső keret csere kell?
Ha rossz helyre írtam be , elnézést!
Köszönöm előre is a válaszokat!
email címem: janigy@gmail.com

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
babeltornya
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: babeltornya »

sziasztok

egyik nap kicseréltem a memoria kártyát,de csak egy pillanatra, majd visszatettem. azota nem müködik az ngage mert rendszerhibár ir ki, valamint a hozzáférési pontoknál is rendszerhibát jelez... hackelt a telo..
köszi
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

babeltornya írta:sziasztok

egyik nap kicseréltem a memoria kártyát,de csak egy pillanatra, majd visszatettem. azota nem müködik az ngage mert rendszerhibár ir ki, valamint a hozzáférési pontoknál is rendszerhibát jelez... hackelt a telo..
köszi
Mi volt a csak egy pillanatra betett kártyán?
Más telóból való volt?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
babeltornya
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: babeltornya »

Macika írta:

köszi
Más telóból való volt?
Egy érintös LG volt. Képek, zenék, videok voltak rajta. A gyári böngészö se megy.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

babeltornya írta:
Macika írta:

köszi
Más telóból való volt?
Egy érintös LG volt. Képek, zenék, videok voltak rajta. A gyári böngészö se megy.
Gondoltam.
Akkor gyári alapállapotba reset (*#7370#) és legközelebb ne keverd a kártyákat.
These users thanked the author Macika for the post:
babeltornya (2011-06-11 szomb. 21:02:37)
Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
n79
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia500 nokia n95
Has thanked: 5 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: n79 »

üd nagy segitséget kérek.fagy a telefonom.már a telefont is formatáltam.a memoria kártyát is.szoftvert is cseréltem pc sueten.hogyan lehetne teljesen törölni a telot és ujra telepiteni?vagy más megoldás?
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

n79 írta:üd nagy segitséget kérek.fagy a telefonom.már a telefont is formatáltam.a memoria kártyát is.szoftvert is cseréltem pc sueten.hogyan lehetne teljesen törölni a telot és ujra telepiteni?vagy más megoldás?
Szerintem Phoenix. Az mindent legyalul a telóról és úgy telepíti újra a szoftot.Itt olvasgass! ;)
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
juhos_gergo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: juhos_gergo »

Heló! Segítene valaki? Nokia N95 8GB-hoz kellene alsó billentyűzet mögött lévő megvilágító LED. A színe tök mind1 lenne! 3-4 darab kellene! A segítséget előre is köszönöm! :) Üdv. Juhi
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”