Sajna, olyan Nokiával, ami a hard reset után alapra állítja a bizt kódot, még nem találkoztam.muzsikus2 írta: Hali!
Jaf-fal próbáld meg a szoftfrissítést, de előtte pipáld be a Factory set-et. Ez visszaállítja a gyári beállításokra. De azt hiszem a phoneix-nél is, ha nem a update software-re nyomsz, hanem a SW reset vagy Refurbish-ra, akkor is gyárira áll vissza. Egy próbát megér. (Persze halott módban, mivel bekapcsolni nem tudod a telón levő adatok elvesznek!)
Szerk.: Bár, ha jól tudom a 6220c s60v3-as. Ha jól tudom a 3 gombos hard reset is törli a biztonsági kódot (meg minden adatot, gyárira áll vissza a teló).
Ami tény: E65,3110c,5310,5800, még az NSU-val végzett frissítés után is visszaállt, az alap 12345-re. Ezt azért tudom, mert én frissítettem őket.
Ezek után elképzelhetőnek tartom, hogy a 6120c is visszaáll, de nem biztos. Viszont itt az a gond, hogy a sok hibás kód miatt a teló zárolta magát, tehát nem hajlandó elindulni. (ez számámra érdekes, mert tudtommal csak 5 perc és 1 óra közötti időre szokta lezárolni magát) Tehát a szoft frissítés normál módon nem lehetséges, esetleg, Phoenixszel, dead modeban tudnám elképzelni.