A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
a_tuono írta:Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek van egy N95 8GB telója, és lenne pár probléma vele. :S
A legirritálóbb, hogy néha(egyre gyakrabban) ha szét-, vagy összecsúsztatjuk, akkor random újraindul. Próbáltam hard resetet, meg frissíteni a szoftvert, de nem oldotta meg a problémát. Mi lehet a baj? És hogy lehetne orvosolni?
A másik, hogy a hangszórók (nem a képernyő fölötti) berecsegnek. Ez gondolom hardveres probléma.
Legjobb megoldás a szerviz lenne rá?
Előre köszönöm a válaszokat.
Nos tehát.
Nagy valószínűséggel a szokásos van, a szalagkábel kopott át a sok dörzsöléstől.
Nem olcsó a csere, van, hogy lehet kapni külön csak a fóliát, de általában inkább csak mechanikával együtt.
Dr. Strustot keresd fel privátban, szerintem ő olcsóbban tudja megcsinálni neked, bár ő nem pesti.
These users thanked the author Macika for the post:
a_tuono írta:Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek van egy N95 8GB telója, és lenne pár probléma vele. :S
A legirritálóbb, hogy néha(egyre gyakrabban) ha szét-, vagy összecsúsztatjuk, akkor random újraindul. Próbáltam hard resetet, meg frissíteni a szoftvert, de nem oldotta meg a problémát. Mi lehet a baj? És hogy lehetne orvosolni?
A másik, hogy a hangszórók (nem a képernyő fölötti) berecsegnek. Ez gondolom hardveres probléma.
Legjobb megoldás a szerviz lenne rá?
Előre köszönöm a válaszokat.
Nos tehát.
Nagy valószínűséggel a szokásos van, a szalagkábel kopott át a sok dörzsöléstől.
Nem olcsó a csere, van, hogy lehet kapni külön csak a fóliát, de általában inkább csak mechanikával együtt.
Dr. Strustot keresd fel privátban, szerintem ő olcsóbban tudja megcsinálni neked, bár ő nem pesti.
Köszönöm a választ!
Nokia 5800 XpressMusic Blue V 52.0.007 -> Nokia C6v20 Floral Edition + Nokia BH-503
A kérdésem az lenne, hogy adott egy t-s n97 de a garilevél nincs meg.Ugye a tmobile 24 hó garit ad rá a nokia mennyit?Ilyenkor érvényesíthető a garancia valahogy a tmobilnál vagy Nokia márkaszervízbe??,
A kérdésem az lenne, hogy adott egy t-s n97 de a garilevél nincs meg.Ugye a tmobile 24 hó garit ad rá a nokia mennyit?Ilyenkor érvényesíthető a garancia valahogy a tmobilnál vagy Nokia márkaszervízbe??,
A T-nél, is meg a Nokiánál is meg tudják nézni IMEI szám alapján a garanciát. 2 év van rá, vidd be valamelyikhez, ha van még rá garancia megcsinálják.
Tudtommal a T csak 1 év garit ad, a Nokia adja a 2 évet. A T-nél tudsz kérni gari levél másolatot, mert náluk megvan a rendszerben, az értékesítés ideje.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Jótállási igényét a vásárolt termékhez mellékelt jótállási jeggyel és az eredeti számlával érvényesítheti a jótállási jegyen rögzített feltételek szerint, ezért kérjük, hogy ezen iratokat gondosan őrizze meg. Elveszett jótállási jegyet nem áll módunkban pótolni. A jótállási jegyen történő bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.
Megnézed itt, hogy mit ír ki, garanciális-e (megjegyzem, Google első találat).
Ha igen, viheted a Nokiába is, IMEI alapján tudják, hogy garis.
These users thanked the author Macika for the post:
Mindig tanul újat az ember... Úgy emlékeztem, hogy a minimet csak 1 éves bolti garanciával vettem. Most beírtam az IMEI-t és láss csodát még van rá garancia.
Most jön a keresztkérdés: Eléggé kopott az összes porcikája (oldalt a gombokon már nincs festés), ki lehetne cserélni ezt garanciába?
Mindig tanul újat az ember... Úgy emlékeztem, hogy a minimet csak 1 éves bolti garanciával vettem. Most beírtam az IMEI-t és láss csodát még van rá garancia.
Most jön a keresztkérdés: Eléggé kopott az összes porcikája (oldalt a gombokon már nincs festés), ki lehetne cserélni ezt garanciába?
Nos, ez innentől nem az én asztalom, a véleményem az, hogy a használat során történő természetes kopás az nem garanciális esemény.
De - szerencsére - nem én vagyok a Nokia márkaszerviz megmondóembere!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill