A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: A nagy szervizes topik
Szépjónapot!
Wifi antenna pecek cseréje után a következőt csinálja a telefon: látja a wifi routeremet -odatettem mellé az asztalra a telefon - mondom neki csatlakozz, ezek után elveszti a jelet, és nemhajlandó többet látni semmiylen wifi networkot. Néha viszont az asztalon levőt nemlátja de a szomszéd utcait igen. ilyenkor mi lehet a baj?:/
Wifi antenna pecek cseréje után a következőt csinálja a telefon: látja a wifi routeremet -odatettem mellé az asztalra a telefon - mondom neki csatlakozz, ezek után elveszti a jelet, és nemhajlandó többet látni semmiylen wifi networkot. Néha viszont az asztalon levőt nemlátja de a szomszéd utcait igen. ilyenkor mi lehet a baj?:/
- marci_barcafan
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Wildfire S
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Nokia E65-ömet akartam szoftverfrissíteni,de vmi hiba történt az elején,és azóta nem lehet bekapcsolni a telefont!
Phoenix-et már próbáltam,nem tudja megoldani...
Mit tegyek?
Mit tegyek?
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Macika BOX-al meg tudja csinálnimarci_barcafan írta:Nokia E65-ömet akartam szoftverfrissíteni,de vmi hiba történt az elején,és azóta nem lehet bekapcsolni a telefont!
Mit tegyek?
Az antenna nem sérült? Jól érintkezik mindenhol? Esetleg egy szoftverfrissítés?hundaniel írta:Szépjónapot!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
az entanna részt forrasztottam már szoft frissítés phoenix-el volt, és jól érintkezik:/-Dr-Strust- írta:Az antenna nem sérült? Jól érintkezik mindenhol? Esetleg egy szoftverfrissítés?hundaniel írta:Szépjónapot!
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
forrasztás miatt más lett az ellenállása! nem szabad ilyet forrasztani.... az alaplapra is forrasztottál? egyenáramú pákával, vagy váltóssal?
- Berigeri
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA5800chrome8GB
Üdv. Elnézéseteket kérem, de csak kíváncsiságból néztem be ide és gondoltam ha már itt járok felteszek egy kérdést. Persze nem olvastam végig a fórumot mert annyi időm sajna nincs pedig sok okosságot lehet itt olvasni. Kérdésem a következő: van egy 5800-ám ami új korában a gyári szofttal is meg utánna a moddolt szoftokkal is csinált olyan jelenséget, hogy videózás közben felvétel/ lajátszás de inkább felvételkor jellemző bár elég ritkán jelentkezik a hiba, hogy elfeketedik a kép de nem egyből fekete lessz hanem fokozatosan kívülről befelé kisebb csíkokban aztán újraindítja magát a teló. Természetesen ha éppen videófelvétel készült akkor azt nem is tudja elmenteni ilyenkor és ez a leg rosszabb mert pont jó felvételeknél szokott előjönni. Esetleg valami ötlet? Vagy ez gyári hiba? Elvileg még garis a teló de nem igazán van kedvem nyűgösködni szervizekkel meg akkor tegyek rá vissza gyári szoftot stb. Válaszokat előre is köszönöm!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Szoftveres hiba.Berigeri írta:Üdv. Elnézéseteket kérem, de csak kíváncsiságból néztem be ide és gondoltam ha már itt járok felteszek egy kérdést. Persze nem olvastam végig a fórumot mert annyi időm sajna nincs pedig sok okosságot lehet itt olvasni. Kérdésem a következő: van egy 5800-ám ami új korában a gyári szofttal is meg utánna a moddolt szoftokkal is csinált olyan jelenséget, hogy videózás közben felvétel/ lajátszás de inkább felvételkor jellemző bár elég ritkán jelentkezik a hiba, hogy elfeketedik a kép de nem egyből fekete lessz hanem fokozatosan kívülről befelé kisebb csíkokban aztán újraindítja magát a teló. Természetesen ha éppen videófelvétel készült akkor azt nem is tudja elmenteni ilyenkor és ez a leg rosszabb mert pont jó felvételeknél szokott előjönni. Esetleg valami ötlet? Vagy ez gyári hiba? Elvileg még garis a teló de nem igazán van kedvem nyűgösködni szervizekkel meg akkor tegyek rá vissza gyári szoftot stb. Válaszokat előre is köszönöm!
A Watchdog ilyenkor hibát észlelt és újraindítja a készüléket.
Milyen FW van rajta?
A megoldás a legfrissebb FW rárakása és - ezzel együtt - egy full reset.
Arra figyelj, hogy ha teljes mentést csinálsz, és azt visszarakod, akkor az esetleges hibák is visszakerülnek.
Tehát csak a névjegyzéket, az üzeneteket és a naptárat szabad visszarakni.
Ezek nem hordoznak (általában) semmi mást a tényleges adatokon kívül.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Berigeri
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA5800chrome8GB
Üdv.!
Most ezt a szoftot tettem rá: PNHT C6 v20 for 5800 by Zoz780 v3.2 (egyedi ver:52.0.007.C01.01) de előtte a gyárival is megcsinálta, meg az Mg féle v 3.50-es is volt rajta. Mentéskor csak az álltalad leírtakat szoktam menteni, és mindig hardresetet meg memkari formázást csinálok utánna.( ez a második moddolt FW rajta, nem szivesen telepítgetek állítgatok mindent újra mert nem nagyon van időm meg eddig tetszettek amik rákerültek tehát nincs agyon flesselve a teló) Szal szerintem nem szoftos téma inkább memhibára gyanaxom, vagy esetleg memkari hiba. A memkarit most szerettem volna cserélni de egyenlőre nem jött össze.
Más ötlet gondolom nem nagyon van? Azért köszi a gyors választ!
Üdv. BG.
Most ezt a szoftot tettem rá: PNHT C6 v20 for 5800 by Zoz780 v3.2 (egyedi ver:52.0.007.C01.01) de előtte a gyárival is megcsinálta, meg az Mg féle v 3.50-es is volt rajta. Mentéskor csak az álltalad leírtakat szoktam menteni, és mindig hardresetet meg memkari formázást csinálok utánna.( ez a második moddolt FW rajta, nem szivesen telepítgetek állítgatok mindent újra mert nem nagyon van időm meg eddig tetszettek amik rákerültek tehát nincs agyon flesselve a teló) Szal szerintem nem szoftos téma inkább memhibára gyanaxom, vagy esetleg memkari hiba. A memkarit most szerettem volna cserélni de egyenlőre nem jött össze.
Más ötlet gondolom nem nagyon van? Azért köszi a gyors választ!
Üdv. BG.
- monostorimate
- Újonc
Sziasztok van egy telenoros Nokia 6085 típusú telóm és ma reggelre elment a belsőkijelző. A külső jó de a belsőkijelzőn csak egy fehér képernyő van. telefonáli meg mindent tudok rajta csinálni csak sms-t nem tudok rajta olvasni meg a menüt nem látom belül Szerintetek mi lehet a baja?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Szalagkábel.monostorimate írta:Sziasztok van egy telenoros Nokia 6085 típusú telóm és ma reggelre elment a belsőkijelző. A külső jó de a belsőkijelzőn csak egy fehér képernyő van. telefonáli meg mindent tudok rajta csinálni csak sms-t nem tudok rajta olvasni meg a menüt nem látom belül Szerintetek mi lehet a baja?
Túl sokat nyitogattad.
Ez az ÖSSZES bicskateló halála.
Lehet cserélni.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill