A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
-
- Újonc
- Készüléktípus: SE Satio
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: A nagy szervizes topik
Köszönöm, hogy ilyen hamar kielégítő válaszokat kaptam. Mielőtt ma elmentem otthonról elolvastam őket, és így mentem vissza a szervízbe "reklamálni". Ott először nem igazán értették mi a bajom, azt mondták biztosan folyamatosan jönnek az üzenetek, ezért világít... Aztán mondtam, hogy szeretném ha nem világítana, hogy ne szívja le az aksit (így is hamar lemerül, amennyit használom). Szóval abban maradtunk, hogy otthagytam a mobilom, és holnap megyek vissza. Remélhetőleg egy másfajta tisztítás elvégzése után jó lesz, ha nem, akkor meg nagyon szívesen elküldöm neked ha nem nagy probléma. Örülök, hogy vannak ilyen jófej kedves emberek, mint ti. Köszönöm!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Átvezetőfólia hiba.blueeye írta:sziasztok
Hozzá értö segitségre lenne szükségem , hardveres vagy szoftveres lehet a gond ?
N95 öm van tavaly alaplapos volt kimérték megjavították ( kijelző és felső gombsor nem világított ,se uj kábellel se uj kijelzövel se mindkettővel).
Most neteztem vele resetelt s mikor fel állt fekete kijelzővel állt fel kijelzö villágitott. majd itthon megpróbáltam ujjra bekapcsolni indítási dallam meg volt kijelző kivilágosodott majd a kép szétesett (sok apro pici pont) s ujra sötét . sokadik proba után bekapcs kép kivillágosodik s az idöt kéri hogy állitsam be de fejjel lefele majd 3 mp mulva ujra sötét .
A telon nem volt képernyö forgato progi.
memkarit ki vettem változás semmi.
tipp hasonló tapasztalat ?
Pillanatnyilag 2 db N95-ös teló vár rá, hogy tudjak szerezni gyári átvezetőfóliát hozzá. Nem lesz egyszerű mutatvány a javítása, már csak az alkatrész beszerzése miatt sem.
Tudom, lehet a vaterán kapni, de azzal javítsa meg a telót a harapós ló.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Macika: Biztos szalagkábel? Nem akarok kötekedni, mert bízom a tapasztalatodban és a szakértelmedben, de én inkább kijelzővezérlőre gyanakodnék, vagy talán kijelzőre...
Gondolom nem nyitogatja, csukogatja a telefont amikor 3 mp múlva elsötétül a kép... És az én logikám szerint ha szalagkábel hiba lenne, akkor a szalagkábel elmozdulásával jönne elő a hiba, vagy múlna el...
Én a szavaiból azt vettem ki, hogy random jön elő
Vélemény?
Gondolom nem nyitogatja, csukogatja a telefont amikor 3 mp múlva elsötétül a kép... És az én logikám szerint ha szalagkábel hiba lenne, akkor a szalagkábel elmozdulásával jönne elő a hiba, vagy múlna el...
Vélemény?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Jogos a vélemény, én azonban fejjel lefelé fordulni (meg tükröződni) képet nem láttam még más okból, csak szalagkábelhiba miatt.-Dr-Strust- írta:Macika: Biztos szalagkábel? Nem akarok kötekedni, mert bízom a tapasztalatodban és a szakértelmedben, de én inkább kijelzővezérlőre gyanakodnék, vagy talán kijelzőre...
Vélemény?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- blueeye
- 1. szint
- Készüléktípus: htc sensation
- Has thanked: 5 times
- Kapcsolat:
Köszönöm a válaszokat )
végül is nem szoftver gond lehet az egyértelmű .
sajnos a hiba nem random jellegű hanem állandó a sötét képernyő az 1 mp erces felvillanással szétesett kis szines pontok már .
akkor marad a szerviz
mégegyszer köszöntem ha elnem felejtem majd beirom h melyik hiba lett a nyerö
végül is nem szoftver gond lehet az egyértelmű .
sajnos a hiba nem random jellegű hanem állandó a sötét képernyő az 1 mp erces felvillanással szétesett kis szines pontok már .
akkor marad a szerviz
mégegyszer köszöntem ha elnem felejtem majd beirom h melyik hiba lett a nyerö
Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtem
"Neked törvény, nekem töltény kell
Neked törvény, nekem töltény!"
"Neked törvény, nekem töltény kell
Neked törvény, nekem töltény!"
- -Dr-Strust-
- Moderátor
Hátőőőő szerintem én fele annyiért cserélek benne szalagkábelt mint ők
Na megnéztem az árakat...
Utángyártott szalagkábel csere: 5500 Ft
Eredeti bontott csúszka+eredeti bontott szalagkábel: 10500 Ft
Na megnéztem az árakat...
Utángyártott szalagkábel csere: 5500 Ft
Eredeti bontott csúszka+eredeti bontott szalagkábel: 10500 Ft
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5700
Hali!
Van egy 6300 és telefonálásnál nem hall belőlem senki semmit. Kicseréltem a mikrofont kipróbáltam és jó is volt. leraktam az asztalra és pár óra múlva megint kipróbáltam már nem volt jó. Frissítettem a szoftverét de semmit nem ért.A mikrofon az alaplaphoz ugye két kis rugóval csatlakozik ha rányomom. Na az tuti hogy hozzá ér szóval nem emiatt nem érintkezik a ugyan ez a baja. Viszont az alaplapon agy kis cd-hez hasonló flitter az amihez hozzá ér a két rugó egy középre egy meg valahová a sávba.. Ezen a kis flitteren látszik két benyomódás ahol az előtt csatlakozott a mikrofon. Lehet hogy ez a flitter a rossz? Vagy az alaplapon még van valami más is ami ezért felel és az a ludas? Előre is köszi a segítséget!
Van egy 6300 és telefonálásnál nem hall belőlem senki semmit. Kicseréltem a mikrofont kipróbáltam és jó is volt. leraktam az asztalra és pár óra múlva megint kipróbáltam már nem volt jó. Frissítettem a szoftverét de semmit nem ért.A mikrofon az alaplaphoz ugye két kis rugóval csatlakozik ha rányomom. Na az tuti hogy hozzá ér szóval nem emiatt nem érintkezik a ugyan ez a baja. Viszont az alaplapon agy kis cd-hez hasonló flitter az amihez hozzá ér a két rugó egy középre egy meg valahová a sávba.. Ezen a kis flitteren látszik két benyomódás ahol az előtt csatlakozott a mikrofon. Lehet hogy ez a flitter a rossz? Vagy az alaplapon még van valami más is ami ezért felel és az a ludas? Előre is köszi a segítséget!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E75
Sziasztok!
Történt egy kis baleset ma a telefonommal(Nokia E75) leesett és valószínűleg megrepedt a kijelzőm mert nincsen semmi kép!
A durva ennél már esett nagyobbat is és az nem ártott neki!
Kérdésem az lenne hogy mekkora javítási költségekre számoljak,illetve javítható-e(remélem igen)?
Ha a úgy olcsóbban kijövök akkor vaterán nézegettem kijelzőket kb 3000 Ft-ért tudnék is,gondolom a szerelési költség nem 5-7 ezer Ft lesz!
Nokia szervízbolt tapasztalatok,erre is kíváncsi lennék.
Köszönöm előre is!
Üdv!
Mikeee
Történt egy kis baleset ma a telefonommal(Nokia E75) leesett és valószínűleg megrepedt a kijelzőm mert nincsen semmi kép!
A durva ennél már esett nagyobbat is és az nem ártott neki!
Kérdésem az lenne hogy mekkora javítási költségekre számoljak,illetve javítható-e(remélem igen)?
Ha a úgy olcsóbban kijövök akkor vaterán nézegettem kijelzőket kb 3000 Ft-ért tudnék is,gondolom a szerelési költség nem 5-7 ezer Ft lesz!
Nokia szervízbolt tapasztalatok,erre is kíváncsi lennék.
Köszönöm előre is!
Üdv!
Mikeee
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára potter55 2011-03-25 pén. 16:35:01-kor.
Ok: Ne írj vastagított betűmérettel. Így is el lehet olvasni. Köszönöm.
Ok: Ne írj vastagított betűmérettel. Így is el lehet olvasni. Köszönöm.
- -Dr-Strust-
- Moderátor
5 ezer szereléssel együtt, ha utángyárott kijelző kell
7 ezer szereléssel együtt, ha eredeti kijelző kell
(+500 posta)
Írj privit, ha érdekel
7 ezer szereléssel együtt, ha eredeti kijelző kell