A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
lúzer
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: lúzer »

Ja, 1-2 ember van a világon akinek ilyen baja volt már, csak éppen nem válaszolnak a kifejletről. (lehet,hogy halálos? senki sem élte túl...)
Mindenesetre úgy tűnik, a páratartalomnak ill. hőmérsékletnek köze van hozzá, mert egész nap hűvösben voltam, jól működött a teló a reggeli restart után órákon át, de most hogy beléptem a meleg lakásba egyből megadta magát, és restart után is 1 percen belül újra ott volt a vízszintes képernyő. ( pára is lecsapódhatott a hideg belsejére)
Metzgermeister
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: Metzgermeister »

Sziasztok!
E51-be vibramotor csere kompletten mindenestől mennyibe kerül kábé?
Metzgermeister
Újonc
Újonc

Na elmondom gyorsan hogy mi történt,mert lehet hogy nem cserés. Az a lényeg hogy amikor hívnak ugyebár rezegnie kéne,de nem rezeg. Hallatszik hogy elindulna de valamiért nem teszi. De az a kis mechanikai erő amit kifejt amikor elindulna az édeskevés ahhoz hogy megérezzem ha hívnak. Phoenix-el szoftot is frissítettem de nem változott a helyzet. Valami ötlet?
Metzgermeister
Újonc
Újonc

Ja és az érdekes az h a Phoenix Testin menü-->Vibra Control-ba bemegyek és azt írja h ki van kapcsolva és hiába kapcsolom be,semmi nem történik!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Metzgermeister írta:Na elmondom gyorsan hogy mi történt,mert lehet hogy nem cserés. Az a lényeg hogy amikor hívnak ugyebár rezegnie kéne,de nem rezeg. Hallatszik hogy elindulna de valamiért nem teszi. De az a kis mechanikai erő amit kifejt amikor elindulna az édeskevés ahhoz hogy megérezzem ha hívnak. Phoenix-el szoftot is frissítettem de nem változott a helyzet. Valami ötlet?
Esett a teló?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
sheffy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Touch Pro 2

Hozzászólás Szerző: sheffy »

attush87 írta:SZia!

E51 esem van és bluetooth gondokkal kűzdök. Azt gondoltam h szoftveres hiba van, de frissítés után is fent áll a probléma. Hibaüzenetként kidobja h a "Bluetooth művelet nem hajtható végre". Nagy a baj vagy csak valami kis okoskodás kell hozzá?
Én pont ma adtam le szervizbe pontosan ezzel a hibajelenséggel az N97 mini-met. Ők azt mondták szoftveres hiba, amit azért furcsállok mert én este phoenix-el újra flasheltem a telefont és nem múlt el a hibajelenség. Viszont az is igaz hogy korábban mikor volt ilyen és kivettem az akksit egy rövid időre utána megszűnt ez a hiba, most viszont nem. Ha valaki tudja ez mitől lehet vagy mi az oka én is örülnék ha megosztaná!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

sheffy írta:
attush87 írta:SZia!

E51 esem van és bluetooth gondokkal kűzdök. Azt gondoltam h szoftveres hiba van, de frissítés után is fent áll a probléma. Hibaüzenetként kidobja h a "Bluetooth művelet nem hajtható végre". Nagy a baj vagy csak valami kis okoskodás kell hozzá?
Én pont ma adtam le szervizbe pontosan ezzel a hibajelenséggel az N97 mini-met. Ők azt mondták szoftveres hiba, amit azért furcsállok mert én este phoenix-el újra flasheltem a telefont és nem múlt el a hibajelenség. Viszont az is igaz hogy korábban mikor volt ilyen és kivettem az akksit egy rövid időre utána megszűnt ez a hiba, most viszont nem. Ha valaki tudja ez mitől lehet vagy mi az oka én is örülnék ha megosztaná!
KIZÁRT DOLOG, hogy SW-s lenne a hiba...

Milyen/melyik szervizbe adtad le, ahol ezt a szakvéleményt mondták???
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
sheffy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Touch Pro 2

Hozzászólás Szerző: sheffy »

Én is hülyeségnek tartottam, de hát gondoltam azért megkérdezem itt is erről a dologról ki mit tud.
Sajnos a gari a FortunaGSM-be szól, ők pedig a CentrumGSM-be küldték szervizbe, ahogy így kivettem már nincsen helyben szerviz hanem a legtöbb gsm boltot ez a centrum szervizel minden nap egyszer jön a futár és hozza vagy épp viszi a telefonokat javításra/javításról.
Nem kedvelem az ilyen jellegű boltokat de amikor a telefont vettem a garanciája oda szól, így most oda is vittem vissza de előre félek hogy mit próbálnak majd rám terhelni...
Metzgermeister
Újonc
Újonc

Macika írta:
Metzgermeister írta:Na elmondom gyorsan hogy mi történt,mert lehet hogy nem cserés. Az a lényeg hogy amikor hívnak ugyebár rezegnie kéne,de nem rezeg. Hallatszik hogy elindulna de valamiért nem teszi. De az a kis mechanikai erő amit kifejt amikor elindulna az édeskevés ahhoz hogy megérezzem ha hívnak. Phoenix-el szoftot is frissítettem de nem változott a helyzet. Valami ötlet?
Esett a teló?
Használtan vettem,szóval nem tudok róla,de lehetséges.
liebherr
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e90

Hozzászólás Szerző: liebherr »

Macika írta:
liebherr írta:szia

572:48
Az szép.
Nem kicsit túl a készülék tervezett élettartamán...

De ezért bolondul meg néha?

üdv Peti
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”