A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: Damir »

lived írta:Újra próbálkoztam a 52.0.007-essel.
most fel tette.
A végén meg jelent a képernyőn a Nokia felirat ill, a Local mode.
Ezután lehúztam a gépről, kivettem az aksit, majd akartam bekapcsolni.
Bekapcsoltam, végre világítottak a gombok és a kijelző is ( a c6-nál ez sem volt) aztán elmosódott párszor a kép és se kép se hang. Megint nem tudok vele mit csinálni.

HELP!!!!
Ugye nem régebbi szoftveres volt a C6-os szoft?! Ha igen, akkor szerintem box-al lehet csak helyrehozni.....

De lehet úgy se fog menni. Nagy "okosság" volt régebbivel próbálkozni :blink:
lived
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Belle
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lived »

Az volt.
Nem gondoltam hogy ez lesz belőle.

Nos akkor mi tévő legyek?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

lived írta:Az volt.
Nem gondoltam hogy ez lesz belőle.

Nos akkor mi tévő legyek?
Írj Macikának.

Párszor le lett írva a fórumon, hogy régebbi verziót nem pakolunk fel, mert tönkrevághatja a telót. :roll:
lived
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Belle
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lived »

Tisztába voltam ezzel is, de nem gondoltam volna, hogy ennyire hazavágja a telot.

Kösz a segítséget!
Seaby
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Seaby »

Halihó!
Ismét itt kérek segítséget. Hozzám került egy Nokia 6111, elég ramaty állapotban. Feltöltöttem, aztán kiderült, hogy szalagkábelhibás, mivel összecsukott állapotban fehér képet adott, kinyitva világított az alsó billentyűzet, viszont a fehér kép eltűnt. Össze-vissza tologatva semmi változás. Rendeltem bele új flexet, kicseréltem - no, a fehér kép maradt, viszont kinyitva a készüléket sem tűnik el. Félsiker. :D
Kérdésem tehát: mi lehet a hibája a telefonnak, hogyan lehetne segíteni rajta? Vagy hibás lehet az új flexkábel is?
(Szoftvert frissíteni nem tudok rajta, nem engedi az Ovi Suite.)
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Macski írta:Sziasztok,

van egy 1 hónapos nokia 7230-as telefonom. Tegnap elejtettem, nem vettem észre és esett az eső.
Mire megtaláltam arra vizes volt, de nem vészesen. Működött... látszólag semmi baja nem volt.
kb. 15 perc múlva elkezdett a képernyő villogni és kikapcsolt. Azóta nem kapcsol be, illetve hangja néha van, h igen... de a képernyőn nem látni. A telefonban volt az összes számom. :(
Gariba nem csinálják meg gondolom, mivel beázás..
Érdeklődnék, h van e remény még, h magától kiszárad vagy mit kellene tennem vele?
Esetleg javítás nálatok?
köszi:
Macski
Ne haragudj meg, KÉRLEK!

Nem értem, vajon ha beleborítottál egy pohár vizet a TV-dbe, akkor néznéd tovább nyugodtan?
Ha beleborul a leves a laptopodba, akkor használnád nyugodtan tovább, ESZEDBE SE JUTNA, hogy AZONNAL kikapcsold?

Akkor a mobilodnál miért jársz el ilyen felelőtlenül????

Ez most a tandíj. Bármelyik pillanatban 100%-osan vissza lehetett volna hozni a telefonodat az életbe az összes adattal együtt, míg le nem égett benne valami a rövidzár miatt.

A következő telefonoddal már körültekintőbb leszel, remélem.

Valami minimális esély maradt, hogy ki lehessen menteni az adatokat a telódból, de nagyon kicsi az esély és nem olcsó, nagyon munka/időigényes.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Seaby írta:Halihó!
Ismét itt kérek segítséget. Hozzám került egy Nokia 6111, elég ramaty állapotban. Feltöltöttem, aztán kiderült, hogy szalagkábelhibás, mivel összecsukott állapotban fehér képet adott, kinyitva világított az alsó billentyűzet, viszont a fehér kép eltűnt. Össze-vissza tologatva semmi változás. Rendeltem bele új flexet, kicseréltem - no, a fehér kép maradt, viszont kinyitva a készüléket sem tűnik el. Félsiker. :D
Kérdésem tehát: mi lehet a hibája a telefonnak, hogyan lehetne segíteni rajta? Vagy hibás lehet az új flexkábel is?
Ha nem (csak) a flex a hibás, akkor nem biztos, hogy csak annak a cseréjével megoldódik a gond.
A kijelző is tud hibás lenni. Főleg, hogy az előző flexifoil-lal sem volt kép.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
iki
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800 Tube-S5230
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: iki »

Seaby írta:Halihó!

Mivel Ovi suite nem a 6111 való .nem is fogsz tudni avval frissiteni szoftvert,szerintem meg igy LCD-é hiba..
tibiba74
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Iphone 3GS 8gb

Hozzászólás Szerző: tibiba74 »

Sziasztok! A lányom samsung corby 3650-es telefonja föld körüli pályára állt és betört az érintőpanel rajta.Kicseréltem a panelt, de csak szürkésen világit a képernyő.Lehet hogy más is sérült,pedig az LCD nem tört be!? Valami tipp esetleg?? Ha csak NOKIA ügyben lehet írni akkor bocsánat és tekintsétek tárgytalannak. Azért köszönöm :sad:
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

attól függetlenül lehet, hogy az LCD is sérült ;)
Kép
Kép
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”