A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
SteveBeard
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
Has thanked: 15 times
Been thanked: 3 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: SteveBeard »

strust írta: Igen 2 hangszóró van benne ;) Lehet, hogy az romlott el :) Nézd meg, hogy a zenék szólnak-e rajta :)
:thanx: gondolom a következő kérdése az lesz, hogy a hangszóró csere mennyibe kerül... ;) Ha meg tudod mondani spórolsz nekem egy kört. :)
gab3n
1. szint
1. szint
Készüléktípus: X7-00 N82 Black-6120c-5300XM
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: gab3n »

Valaki megmondaná hogy mivel tudom teljesen leformázni a telefon szoftverét úgy hogy a Z-ről állítsa vissza az eredeti fájlokat ?Mert a vulkán fogás meghagy pár fájlt,a *7370 nem fogadja el a kódot,és a teló valamitől megvan hülyülve.Memkártyát már formáztam.Válaszotok előre is köszönöm (n82 v35.0.0.2)
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Mi az a vulkán-fogás???
És mi az a *7370, amit nem fogad el?
gab3n
1. szint
1. szint

Macika írta:Mi az a vulkán-fogás???
Elírtam,*#7370# :oops: Egyébként kér egy Lock kódot de nem fogadja el a gyárit,pedig a 6120c-men 12345.
A Vulkán fogás meg a kiakapcsolt állapotban a zöld+3+*+bekapcs míg a pin kódot nem kéri.De ezzel nemsokja jutok csak a beállításokat állítja vissza ahogy észrevettem.
erdeistefi
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: erdeistefi »

Drág mester nekem satiom van 1honapja vettem ès nagyon nem boldogulok a hangerövel max-on van ès az öv táskában nem hallani,de mèg ha szabadon is van nagyon oda kell figyelni tudun valamit kezdeni vele
erdeistefi
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: erdeistefi »

Drága mester
A reggeli orákba írtam a topikjába de nem találom sehol 1nagy gondom lenne 1honapja vettem 1satiot ès nem boldogulok a hangerōvel már írtam a satio forumra is,de semmi reakcio.max-ra van állítva a hangerō ès nagyon oda kell figyelni,hogy meghalljam mikor csörög,ha beteszem a tokjába akkor meg teljes mèrtèkbe felejtös meghallani.a másik szabadèg alatt minden korlát nèlkül alig találja meg a mühold a telo gps vevöjèt.Èn úgy gondolom 1ilyen kaliberü telonak nem igy kell müködni,ha ezeket a gondokat nem tudom orvosolni kènytelen leszek megvállni töle,amit persze nem szivesen tennèk.KÈRLEK SEGITS HA TUDSZ!!!!!!!!!!! :evil:
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

Szerintem alapból olyan, sz összes satio... vegyél hozzá valami elemes kis hangszórót ha annyira zavar ;)
Kép
Kép
Macika
6. szint
6. szint

gab3n írta:
Macika írta:Mi az a vulkán-fogás???
Elírtam,*#7370# :oops: Egyébként kér egy Lock kódot de nem fogadja el a gyárit,pedig a 6120c-men 12345.
A Vulkán fogás meg a kiakapcsolt állapotban a zöld+3+*+bekapcs míg a pin kódot nem kéri.De ezzel nemsokja jutok csak a beállításokat állítja vissza ahogy észrevettem.
1. Pedig az GYÁRILAG 12345, de ezek szerint meg lett változtatva. Legfeljebb elfelejtődött már, mire.
Sajnos kiolvasni házilag nem lehetséges már, TUDOM, hogy vannak a neten kiolvasó programok, de nem működnek (kiolvasnak valamit, csak épp azt sem fogadja el a készülék).

2. Vulkán-fogás... ;) Rá nem jöttem volna... :D
De miért??

Szóval ha JÓL nyomtad meg, ahogy kell, mind a 4-et, akkor utána a telefon kéri a tartózkodási helyet. És bebootolás után olyan állapotba kerül, mint amilyenben volt, amikor újkorában felbontottad a lezárt dobozt...
Természetesen a benthagyott memóriakártyáról visszamászhat bármi, így ajánlott előbb leformázni a memóriakártyát, majd kártya nélkül csinálni a 'vulkán-fogást'... ;)
gab3n
1. szint
1. szint

Használtan vettem a telefont,Egyébként igen gyári állapotba kerül a telefon vulkán fogás után,ebből következtettem hogy a biztonsági kódok is gyári állapotba kerülnek,de ezekszerint nem.Memkártya nélkül csináltam természetesen.
Macika
6. szint
6. szint

gab3n írta:Használtan vettem a telefont,Egyébként igen gyári állapotba kerül a telefon vulkán fogás után,ebből következtettem hogy a biztonsági kódok is gyári állapotba kerülnek,de ezekszerint nem.Memkártya nélkül csináltam természetesen.
Box-szal (pénzért) természetesen lehet resetelni a biztonsági kódot...
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”