Hát csillag és a 3-as gomb a billentyűzeten és a felvevőgomb egyszerre és még a bekapcsológombot is nyomod, addig míg nem kéri a pin kódot.joe bácsi írta:Bocsi de hogy van ez a billentyü kombináció lehet,hogy én vagyok a láma de nem értem?potter55 írta: Szerintem egy formázás helyreteszi. De akkor eltűnik minden adat róla, amit te raktál rá.
Hard reset: kikapcsolt állapotban: *+zöld+3+bekapcsológomb nyomva tartása bekapcsoláskor.
A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: A nagy szervizes topik
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: n95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Élnézést persze mostmár tiszta a dolog de sajnos nem történt semmi lenyomva tartottam a gombokat bekapcs de sajna nem történt semmi.joe bácsi írta:Bocsi de hogy van ez a billentyü kombináció lehet,hogy én vagyok a láma de nem értem?potter55 írta:Szerintem egy formázás helyreteszi. De akkor eltűnik minden adat róla, amit te raktál rá.joe bácsi írta:Hello!Olyan gondom van,hogy az n95-öm egy idő óta ha bekapcsoltam nehezen töltött be elöször 10 perc azután egyre több idő.Most ott tart a dolog,hogy be sem kapcsol csak halvány derengéssel világít a kijelző és az alatta levő gombsor.Kikapcsolni pedig csak úgy lehet ha kiveszem az aksit belőle az usb-vel csatlakozva a pc suite sem ismeri fell.Légyszi segíts mi lehet vele én megtudom csinálni vagy sem.Nagyon megköszönök minden hasznos tanácsot!!!!
Hard reset: kikapcsolt állapotban: *+zöld+3+bekapcsológomb nyomva tartása bekapcsoláskor.

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Akkor nem tudom mi lehet. Majd más talán tudni fogja.joe bácsi írta: Bocsi de hogy van ez a billentyü kombináció lehet,hogy én vagyok a láma de nem értem?
Élnézést persze mostmár tiszta a dolog de sajnos nem történt semmi lenyomva tartottam a gombokat bekapcs de sajna nem történt semmi.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
A Nokia E65-ösöm meghalt. Sajnos dead usb módban sem megy, pillanatra kiírja, hogy nem azonosítható usb eszköz és annyi. Időnként bekapcsol, de azt írja, hogy "a telefon indítása sikertelen, forduljon a márkakereskedőhöz". Irány a szervíz, vagy van valami módszer? Itthon csak a CA-52-es kábelem van, meg Phoenix és JAF emulátor.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
Sziastok.Van egy N82-őm,de a bluetooth valamiért nem jó,bekapcsolásnál azt írja ki a művelet nem hajtható végre.Utánanéztem többen panaszkodtak erre oldalakon,de konkrét választ nem kaptak.Próbáltam hard resettel,sw frissítéssel szinte mindennel,de néha jó csak.Volt,hogy újraindítottam és jó volt aztán a következő bekapcsolásnál ugyanaz a hiba volt.Tudna valaki segíteni?Megköszönném.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ha elhozod, megnézem szívesen.cml írta:A Nokia E65-ösöm meghalt. Sajnos dead usb módban sem megy, pillanatra kiírja, hogy nem azonosítható usb eszköz és annyi. Időnként bekapcsol, de azt írja, hogy "a telefon indítása sikertelen, forduljon a márkakereskedőhöz". Irány a szervíz, vagy van valami módszer? Itthon csak a CA-52-es kábelem van, meg Phoenix és JAF emulátor.
Sajnos, az már nincs ingyen, de ha már nincs jobb ötleted...
Bővebben PÜ-ben.
- eva1021
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95 samsung GT i8000
Heló.Nekem olyan gondom lenne hogy valami nem stimmel a hangszóróval mert furcsa sípoló hangot ad???
mi lehet az oka és én itthon házilag tudok kezdeni vele valamit?sajnos garancia már nincs...
és recseg is!
előre is köszi

előre is köszi
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
És melyik telódon?eva1021 írta:Heló.Nekem olyan gondom lenne hogy valami nem stimmel a hangszóróval mert furcsa sípoló hangot ad???mi lehet az oka és én itthon házilag tudok kezdeni vele valamit?sajnos garancia már nincs...
és recseg is!
előre is köszi
A Nokia N95-ön vagy a Samsung GT i8000-on?
Vagy másik típus?
Szóval konkrétabban?
- eva1021
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95 samsung GT i8000
Macika írta:És melyik telódon?eva1021 írta:Heló.Nekem olyan gondom lenne hogy valami nem stimmel a hangszóróval mert furcsa sípoló hangot ad???mi lehet az oka és én itthon házilag tudok kezdeni vele valamit?sajnos garancia már nincs...
és recseg is!
előre is köszi
A Nokia N95-ön vagy a Samsung GT i8000-on?
Vagy másik típus?
Szóval konkrétabban?
Az N95 van szó.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
Üdvözlet!
Lenne egy problémám. Van egy Nokia N95 8GB-os telefonom, amin az egyik pillanatról a másikra behalt a videólejátszás funkció. Csak a hangot játssza le(ha nyomok egy felfüggesztést, akkor az aktuális képkockát azért megjeleníti). Ebből a hibából fakadóan fényképzésnél és videózásnál vagy teljesen fekete képet látok, vagy pl. a videózás megkezdésekor rögzített képkockát. Ezen a felületen a kezelő menü is látszólag lefagy, de működik. Tehát tudok váltani videózás és fényképezés között, illetve meg tudom jeleníteni a beállításokat. A fényképet és a videót is elkészíti....
Próbálkoztam szoftveres resettel. Két fajta hardveres resettel, memóriakártya formázással. Egyetlen dolog amit ezzel elértem, hogy volt amikor a külső rögzítő gomb is behalt, de ezt követően működött(Amikor nem működött, akkor is érzékelte a lenyomást, csak nem rögzített). Szoftverfrissítést nem tudok csinálni, mert a legújabb van a telefonon. Valakinek van ötlete???
Lenne egy problémám. Van egy Nokia N95 8GB-os telefonom, amin az egyik pillanatról a másikra behalt a videólejátszás funkció. Csak a hangot játssza le(ha nyomok egy felfüggesztést, akkor az aktuális képkockát azért megjeleníti). Ebből a hibából fakadóan fényképzésnél és videózásnál vagy teljesen fekete képet látok, vagy pl. a videózás megkezdésekor rögzített képkockát. Ezen a felületen a kezelő menü is látszólag lefagy, de működik. Tehát tudok váltani videózás és fényképezés között, illetve meg tudom jeleníteni a beállításokat. A fényképet és a videót is elkészíti....
Próbálkoztam szoftveres resettel. Két fajta hardveres resettel, memóriakártya formázással. Egyetlen dolog amit ezzel elértem, hogy volt amikor a külső rögzítő gomb is behalt, de ezt követően működött(Amikor nem működött, akkor is érzékelte a lenyomást, csak nem rögzített). Szoftverfrissítést nem tudok csinálni, mert a legújabb van a telefonon. Valakinek van ötlete???