Gabor8111 írta:Sziasztok!
Két kérdésem lenne ezzel az 5800ás telefonnal kapcsolatban.Az első az lenne h a telefon elforgatásával fordul ugyebár a kép is hogy miért nem hajlandó a kép elfordulni vagy ha el is fordul lassan adja be a képet utána és visszafelé ugyan ez a probléma.Nincs hackel-ve legfrissebb szoftver van rajta (szervizben tették fel rá) és nincs patchelve sem.A második kérdésem az aksival kapcsolatos.Az miért van hogy két nap alatt olyan gyorsan lemerül h 3 pöcök van már csak az aksi töltöttségi szintjén.Vasárnap este töltöttem fel teljesen és mára már csak 3 pöcök van.Igaz nyomkodom is elég sokat de hát ezért vettem meg

Válaszotokat előre is köszönöm.
1. Nem értem. Először azt írod, hogy nem fordul el. Utána meg azt, hogy elfordul, de lassan.
Szerintem olvasd végig, mit írtál, és gondold végig, hogy más, idegen ember mit érthet meg a problémádból, ha ömlesztve, erősen SMS-stílusban írod, írásjelek használata nélkül a mondanivalódat.
Ha tanácsot (hasznos tanácsot) vársz, akkor fogalmazd meg a kérdést is úgy, hogy az mindenki számára érthető legyen.
2. Van egy kiló kenyered. Ha étkezésenként 2-3 szeletet eszel belőle, akkor jóval gyorsabban fog elfogyni, mint ha csak 1-1 szeletet eszel belőle étkezésenként.
Hol itt a probléma?
A kijelző, a GSM-kommunikáció, a GPS, a médialejátszó mind-mind olyan szolgáltatás, ami zabálja az áramot.