A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: A nagy szervizes topik
Földhöz vágta a tulajdonos hölgyemény.Halottam hogy zörög benne valami, szétkaptam és kihullott belőle a letört gomb.Amúgy amikor rádugom az usb-t akkor elkezdi betölteni, majd leáll és újra elkezdi.Olyan mintha folyamatosan újraindulgatna és ezért villan csak fel a navi gomb és nem megy tovább...
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
esetleg zárlat miatt tönkrement benne valami... Nem tesz jót az alaplapnak egy szabadon járkáló fémdarab
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95
Kaptam egy használt N95-öt, de a kijelző nem világít. A kijelző alatti gombok sem, tehát az egész csúsztatható rész sötét. Kipróbáltam másik kijelzővel, ugyanez az eredmény. A telefon kijelzője másik N95-ben tökéletesen működik.
Mit lehetne vele csinálni?
Köszönettel,
C
Köszönettel,
C
- -Dr-Strust-
- Moderátor
7500 Ft + postáért rendberakomCirus írta:Kaptam egy használt N95-öt, de a kijelző nem világít. A kijelző alatti gombok sem, tehát az egész csúsztatható rész sötét. Kipróbáltam másik kijelzővel, ugyanez az eredmény. A telefon kijelzője másik N95-ben tökéletesen működik.
Köszönettel,
C
- C D
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 3GS + XPERIA X8
- Has thanked: 1 time
Ma szétszedtem újra, kifújattam belőle a port, kicsit megtisztogattam. A billentyűzet fólia alját (arany színű vezetékek mennek benne) is tisztítgattam, de csak szemüvegtörlő kendővel, alkoholos anyaggal nem mertem, pedig látszik rajta a szennyeződés eléggé. Ahogy tudtam megtörölgettem. Bekapcsolás után, most egészen más a helyzet, eredetileg nem működtek a 1,2,3,4,7,8,* gombok, most pedig az 1,2,3 kivételével mindegyik megy, bár az elkeserítő, hogy van amikor még az sem akar működni.strust írta:Hát ki kell takarítani
Elküldöd megnézem.... De a beázott telók elég szeszélyesek...
Szedjem szét megint és alkoholos cuccal hozzányúlhatok a bill. fóliához?
- -Dr-Strust-
- Moderátor
Szerintem igen Nyugodtan törölgesd át kontakt spray-es ronggyal vagy ilyesmi
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
Nah annyi változás történt hogyha aksi nélkül rádugom a töltőre akkor folyamatosan világít a gomb, éppen csak nem indul el.Ha beleteszem az aksit akkor felvillannak a gombok majd lassan elhalványodnak folyamatosan.strust írta:esetleg zárlat miatt tönkrement benne valami... Nem tesz jót az alaplapnak egy szabadon járkáló fémdarab
- Béla
- 2. szint
- Készüléktípus: C7 charcoal black
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 54 times
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy az N82 - őn egyik napról a másikra megszünt a tőltés jelzése, valamint a kamera váratlan hibára hivatkozva pár másodperc után kikapcsol. Szerelő azt mondta, hogy kb.: 10.000 -Ft. a javítása , szerintetek adjam oda neki, vagy tudtok valami jobb megoldást ? Előre is köszi a HELP -t.
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
- -Dr-Strust-
- Moderátor
Így fogalmam sincs mi baja lehet...Béla írta:Sziasztok, az lenne a problémám, hogy az N82 - őn egyik napról a másikra megszünt a tőltés jelzése, valamint a kamera váratlan hibára hivatkozva pár másodperc után kikapcsol. Szerelő azt mondta, hogy kb.: 10.000 -Ft. a javítása , szerintetek adjam oda neki, vagy tudtok valami jobb megoldást ? Előre is köszi a HELP -t.