ha jól emlékszem 1, valamennyi giga
Azt igen de a konkrét méretét azt nem.moco írta:na mit írtam oda, na mit? hogy elég ütős a mérete.
Igen, ezeket ismerem, de nem egyről beszélünk.moco írta:vannak hangos könyvek, mp3-ban, de azok elég ütős mérettel rendelkeznek.
kipróbáltam egyet, a kíváncsiság kedvéért, és már a felolvasó hangja sem tetszett.
Vannak felolvasó programok (pl.: ez) de eddig egyik se tud magyarul, ha jól tudom.rajavadasz írta:Igen, ezeket ismerem, de nem egyről beszélünk.moco írta:vannak hangos könyvek, mp3-ban, de azok elég ütős mérettel rendelkeznek.
kipróbáltam egyet, a kíváncsiság kedvéért, és már a felolvasó hangja sem tetszett.
Amit én mondok, az kijelzőn megjelenő szöveget olvassa fel, tehát nincs hatalmas MB-nyi adatra szükség csak a felolvasó programra...
Valami ilyenre gondoltam, mint a "TALKS&ZOOMS", ez elvileg működik magyar nyelven...potter55 írta:Vannak felolvasó programok (pl.: ez) de eddig egyik se tud magyarul, ha jól tudom.
Itt egy s60v3-as program belőle. Talks Premiumrajavadasz írta:Valami ilyenre gondoltam, mint a "TALKS&ZOOMS", ez elvileg működik magyar nyelven...potter55 írta:Vannak felolvasó programok (pl.: ez) de eddig egyik se tud magyarul, ha jól tudom.
Érdekes, aláírtam, feltettem (a kártyára) és közben végig beszélt.. aztán amint vége volt a telepítésnek elnémult. Elvielg bevan kapcsolva, de nem szólal meg valamit be kell állítani? meg van köszönöm. .potter55 írta: Itt egy s60v3-as program belőle. Próbáld ki hátha jó lesz.
lehet, hogy kéne hozzá magyar nyelvet is feltelepíteni, mert amint látom, ez angol nyelv, ami mellette van.rajavadasz írta:Érdekes, aláírtam, feltettem (a kártyára) és közben végig beszélt.. aztán amint vége volt a telepítésnek elnémult. Elvielg bevan kapcsolva, de nem szólal meg valamit be kell állítani?potter55 írta: Itt egy s60v3-as program belőle. Próbáld ki hátha jó lesz.
ahha, feltettem én is, kipróbálni. mondja ez magyarul, de csak amiket csinálsz. menü-telepítés ilyesmimoco írta:lehet, hogy kéne hozzá magyar nyelvet is feltelepíteni, mert amint látom, ez angol nyelv, ami mellette van.rajavadasz írta:Érdekes, aláírtam, feltettem (a kártyára) és közben végig beszélt.. aztán amint vége volt a telepítésnek elnémult. Elvielg bevan kapcsolva, de nem szólal meg valamit be kell állítani?potter55 írta: Itt egy s60v3-as program belőle. Próbáld ki hátha jó lesz.