Mobipocket és PRC könyvek
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS xxjvu GamerzRom9.0
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Re: Mobipocket és PRC könyvek
sziasztok ,valaki segitene bejutni candlekeep-re? .....( valszeg mar nem olvassak az email-eket).
-egyaltalan mukodik meg az oldal?
-egyaltalan mukodik meg az oldal?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára scabby 2012-08-17 pén. 10:45:04-kor.
-
- Újonc
- Készüléktípus: C5-00.2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
én valahogy nem tudok feltölteni,bár nem tudom,operaminivel lehet 1általán?
-
- Újonc
- Has thanked: 0
Sziasztok. Tud valaki valamit erről a Candlekeep oldalról. Most újítottam egy e-book olvasót és kellene rá pár jó könyv. Sajnos én nem találom sehol, hogy hogyan lehet bejutni. Eleve a weboldalt nem találom, ahol fent vannak a könyvek. Idáig jutottam: http://elminster.uw.hu/ De innen nem tudom merre tovább. Ha valaki tud segíteni akkor lécci, lécci....
- n95kramp
- Újonc
- Készüléktípus: n95
- Has thanked: 2 times
- Kapcsolat:
"rotweiler23 írta:ÉS LŐN VILÁGOSSÁG !!!! .. affene ettevolnameg amennyit küszködtem vele!!!! Amúgy tanult barátomnak igaza van... LAPOZNI IS KELL!!!kag8655 írta: 1. Nevezd át a prc-t. változtasd meg a nevét, a kiterjejesztést pedig prc-ről írd át txt-re
2. Nyisd meg a könyvet
Ekkor mindenféle jelekkel a mobile reader elindítja a könyvet.
3. Lépj ki a readerből
4. Írd vissza a kiterjesztést prc-re (a név marad)
5. indítsd el, és olvass tutira működik
Megjegyzés ha esetleg nem tudsz kilépni a readerből indítsd újra a telefont.
szerk:
1. Az átnevezéshez elég a sima fájlkezelő
2. A txt-t a fájlkezelőből nyisd meg
3. ha nem látja az olvasó a könyvet a fájlkezelőből még mindig meg lehet nyitni
4. a telefon újraindítása után a könyvet még mindig meg fogja tudni nyitni és úgy fog működni ahogy kell. ha a virtualkey-el nem tudsz lapozni indítsd újra a telefont.(a hangerőgomb még mindig működik)
" Nem elég megnyitni a .txt file-t, hanem legalább egy oldalt léptetni is kell...
- n95kramp
- Újonc
- Kapcsolat:
robin33 írta:Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, de sajnos nem találtam megoldást a problémámra. Az lenne a gondom, hogy nem tudom növelni a betűméretet a mobireadernél. Nokia X6-os telóm van, és minden megy tökéletesen, csak a betűk nagyítása nem akar sikerülni. Olvastam, hogy virtualkey-el lehet, csak az a baj, hogy a virtualkey csak 3 plussz gombot hoz létre. Ezekkel a gombokkal pedig csak előre-hátra, vagy a menübe lehet menni. Létezik másmilyen virtualkey is? Vagy van valamilyen más megoldás is? Előre is köszi!
Szia! Küldtem privit! remélem segített valamit..
- n95kramp
- Újonc
- Kapcsolat:
Sziasztok!
A legújabb mobiverzióval támadt "nézeteltérésem"... a 6.0.77 ver(gődő)zió ... Nokia 500-om van, ( Belle) települ, indul, de a menüjében semmi más nem látható az egyes érintőpaneleknél, csak ERROR... igaz, néhol az ERRORERROR is előfordul ... Úgy vélem, a gond az lehet, hogy az érintőképernyőre nem optimalizálták az ikonokat, ami a menüben kellene megjelenjen. Valakinek van-e ötlete ?
A legújabb mobiverzióval támadt "nézeteltérésem"... a 6.0.77 ver(gődő)zió ... Nokia 500-om van, ( Belle) települ, indul, de a menüjében semmi más nem látható az egyes érintőpaneleknél, csak ERROR... igaz, néhol az ERRORERROR is előfordul ... Úgy vélem, a gond az lehet, hogy az érintőképernyőre nem optimalizálták az ikonokat, ami a menüben kellene megjelenjen. Valakinek van-e ötlete ?
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Esetleg próbálj meg egy régebbi verziót feltelepíteni. Jelenleg nincs más ötletem, de ha lesz időm ennek utánanézek..
- n95kramp
- Újonc
- Kapcsolat:
Köszi.. az van épp... de azért jobban örülnék egy nem foldozgatott tökéletesen működő verziónak..skyrush7 írta:Esetleg próbálj meg egy régebbi verziót feltelepíteni. Jelenleg nincs más ötletem, de ha lesz időm ennek utánanézek..
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6220ci 6288 6111 3210 5110
- Has thanked: 0
Sziasztok
Következő a problémám. Telepítettem a mobipocket-et, ment is remekül. A hang + - gombokkal lehetett léptetni(Nokia 5230). Ment simán rádióhallgatás közben is igaz ilyenkor a hangerőt nem állíthattam.
De ez így rendben is volt. Csakhogy gondolt egyet és most a hangerőt állítja és lapozni nem tudok. Vissza lehet ezt állítani valahogy? Próbáltam újra rakni akkor is ezt csinálja már.
Most csak virtuál gombokkal tudom a rádióval használni úgy, hogy lapozzon is de így nem olyan kényelmes és bezavarnak a vk. gombjai is mert aprók és látszódnak. Segítséget előre is köszönöm.
... Megoldódott magától. Visszaállt. Talán valami szellem a gépezetben?
Következő a problémám. Telepítettem a mobipocket-et, ment is remekül. A hang + - gombokkal lehetett léptetni(Nokia 5230). Ment simán rádióhallgatás közben is igaz ilyenkor a hangerőt nem állíthattam.
De ez így rendben is volt. Csakhogy gondolt egyet és most a hangerőt állítja és lapozni nem tudok. Vissza lehet ezt állítani valahogy? Próbáltam újra rakni akkor is ezt csinálja már.
Most csak virtuál gombokkal tudom a rádióval használni úgy, hogy lapozzon is de így nem olyan kényelmes és bezavarnak a vk. gombjai is mert aprók és látszódnak. Segítséget előre is köszönöm.
... Megoldódott magától. Visszaállt. Talán valami szellem a gépezetben?