Flash Lite
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6220 classic
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Flash Lite
hi!
feltettem a 6220c-mre az oldalon található FlashLite 3.1-t és azóta: "Rendszerhiba" üzenettel nem tudom a flashes prezentációkat megnézni
gatya! előtte gyárilag a 3.0 volt fent!
feltettem a 6220c-mre az oldalon található FlashLite 3.1-t és azóta: "Rendszerhiba" üzenettel nem tudom a flashes prezentációkat megnézni
gatya! előtte gyárilag a 3.0 volt fent!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Alcatel OT-995
Re: Flash Lite
Beállítások-adatkezelő-alk.kezelő-telepített alkalmazások ott megkeresed a flash lite-ot és eltávolítás középső gombbal. Ha leszedte, az eredeti 3.0 újra menni fog.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6220 classic
köszi! erre nem gondoltam! leszedtem én, csak azt hittem, hogy akkor abszolút nincs flash lite a telón (így meg se néztem, hogy mennek e a prezentációk), mert mikor felraktam, akkor ugye kérdezte, hogy lecserélem e a 3.0-t! köszi még1x!
-
- Újonc
Nincs mit. Ugyanígy áll a helyzet a többi programmal is, ami alapból benne van. Ha rossz officet teszel fel, mögötte ott lesz az eredeti.
hi
6120 as classic mobilra keresek adobe flash lit 3.0 de sehol sem talalok ,egyatalan letezik ehhez 3as verzio?
1 web oldalt szeretnek megnyitni mobilrol es a nokianal azt az infot adtak (adobe dlashlite3.0)
koszi a helpet
bub
6120 as classic mobilra keresek adobe flash lit 3.0 de sehol sem talalok ,egyatalan letezik ehhez 3as verzio?
1 web oldalt szeretnek megnyitni mobilrol es a nokianal azt az infot adtak (adobe dlashlite3.0)
koszi a helpet
bub
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Talán ez jó lesz: flashlite 3.1.bub1 írta:hi
koszi a helpet
bub
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
koszi a gyors utbaigazitast
a program mukodik de az oldal sajna meg mindig nem jon be
azt irja "ennek az oldalnak a mukodesehez szukseges van a legujabb adobe flash playerre"
eddig is ezt irta de a nokias duda aztnmondta flash lite kell hozza , hat ez most nem jott be
aze koszi meg1x udv bub
azt irja "ennek az oldalnak a mukodesehez szukseges van a legujabb adobe flash playerre"
eddig is ezt irta de a nokias duda aztnmondta flash lite kell hozza , hat ez most nem jott be
aze koszi meg1x udv bub
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Próbáld ki a Skyfire böngésző programot, arról úgy tudom viszi a flash dolgokat.bub1 írta:koszi a gyors utbaigazitast
aze koszi meg1x udv bub
De nem biztos, de egy próbát megér.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
Bub1! Mit takar, hogy csak félig jön be az oldal? Képeket nem tölt be, esetleg pont a flasheket? Vagy behozza teljesen az oldal egy részét, és a többi csak kék kockákból áll? Mert ha az utóbbi, akkor nincs gond a programmal, így működik. Mindig azt a részt tölti be, amit a kijelzőn éppen láthatsz; rá kell menni a kockás részre és betölti, csak kicsit lassú.