Témaszerkesztés egyszerűen
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Témaszerkesztés egyszerűen
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy a telefonomon (e51) egy képet betegyek úgy háttérképnek, hogy az egész főképernyőn az van és a téma nem nyomja össze?
Vagy ehhez feltétlen, hogy témát csináljak a képből? Ha igen, hogyan tudom megtenni ezt?
Van arra lehetőség, hogy a telefonomon (e51) egy képet betegyek úgy háttérképnek, hogy az egész főképernyőn az van és a téma nem nyomja össze?
Vagy ehhez feltétlen, hogy témát csináljak a képből? Ha igen, hogyan tudom megtenni ezt?
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
már írtam az E51 témába hogy nem lehet látogass el a www.ownskin.com oldalra ott tudsz csinálni a képből témátbombear írta:Sziasztok!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
Nem igazán sikerült a progi törése.Trial maradt és lejárt a próbaidő.Nekem is csak pár napig ment.Az ipmart-forumon is írták,hogy behalt a prog.szikras71 írta:Sziasztok!
N6110 Navi-ra feltettem az "Advanced Theme v1.00.S60v3.sis"-t Cracked Illusion verzát, egy ideig rendesen működött, most viszont nem indul el. Újra telepítettem, letöltöttem máshonnan másik file-t is, de ugyan az. Tudtok erre valami megoldást? Köszi! További kellemes hétvégét!
Hátha lesz valami jobb crack ,vagy free progi.
Galaxy Ace+Sandisk 8Gb
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 700
Sziasztok!
Nekem az OplogoChangerrel akadt össze.Mióta azt leszedtem és másképp oldottam meg a blanc logot semmi baja az Advancednek.
Próbáljátok ki.Hátha.
Nekem az OplogoChangerrel akadt össze.Mióta azt leszedtem és másképp oldottam meg a blanc logot semmi baja az Advancednek.
Próbáljátok ki.Hátha.
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA 6110 Navigator
Kersgélek, de eddig semmi.Pajoz írta: Hátha lesz valami jobb crack ,vagy free progi.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
Nálam fent volt,delete és ugyanúgy nem indul.manbus írta:Sziasztok!
Nekem az OplogoChangerrel akadt össze.
Ha lenne ilyen cucc,már itt lenne a nokiaprogon:) A ThemeDIY az,ami egyelőre helyettesítheti.De ez egy elég gagyi témaszerkesztő.szikras71 írta: Kersgélek, de eddig semmi.
Ja!Amúgy az AdvancedTheme megvásárolható a gyártó oldalán valami 2500 huf körüli összegért

Galaxy Ace+Sandisk 8Gb
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 700
Hali! Én az Advancedet rapidról szedtem le. Csak úgy alkalmazáskezelőből törölve a logocserélőt nekem se ment,de teló format minden vissza kivéve logochanger
már kb egy hónapja ok.Csak jpg-et használok előre méretezve.Ez a progi belebuzerál a gyári képernyőkiosztásba ezért minden olyan progival akadhat ami szintén a kijelzőn manipulál. Szerintem nem a töréssel van a hiba,de fejet hajtok a nagyobb tudásúak előtt.Csak azért írtam,mert nekem így megy.Az üres logót egy blank fájl C/private/10000850 könyvtárba másolásával csináltam.Bocs ha túl hosszú voltam.
már kb egy hónapja ok.Csak jpg-et használok előre méretezve.Ez a progi belebuzerál a gyári képernyőkiosztásba ezért minden olyan progival akadhat ami szintén a kijelzőn manipulál. Szerintem nem a töréssel van a hiba,de fejet hajtok a nagyobb tudásúak előtt.Csak azért írtam,mert nekem így megy.Az üres logót egy blank fájl C/private/10000850 könyvtárba másolásával csináltam.Bocs ha túl hosszú voltam.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
EDYSHGLITTER.GPORTAL.HU
NÉZD MEG EZT AZ OLDALT NOKIA ÉS EGYÉB TELEFONOK ILL.IDŐVEL XP, VISTA TÉMA SZERKESZTÉSÉVEL FOGLALKOZIK. NEMRÉG INDULT AZ OLDAL DE MÁR MOST IS VANNAK RAJTA HASZNOS DOLGOK! HA NEKED NINCS KEDVED TÉMASZERKESZTÉSSEL VACAKOLNI AKKOR ADD LE RENDELÉSED ÉS ÉN SAJÁT KÉPEIDBŐL MEGCSINÁLOM NEKED!
NÉZD MEG EZT AZ OLDALT NOKIA ÉS EGYÉB TELEFONOK ILL.IDŐVEL XP, VISTA TÉMA SZERKESZTÉSÉVEL FOGLALKOZIK. NEMRÉG INDULT AZ OLDAL DE MÁR MOST IS VANNAK RAJTA HASZNOS DOLGOK! HA NEKED NINCS KEDVED TÉMASZERKESZTÉSSEL VACAKOLNI AKKOR ADD LE RENDELÉSED ÉS ÉN SAJÁT KÉPEIDBŐL MEGCSINÁLOM NEKED!