Carbide.ui Theme Edition
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS S4 mini I9195 - BB9790
- Nem: Nő
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Re: Carbide.ui Theme Edition
Szia. Nem kell hozzá semmi, csak regisztrálj a forum.nokián, ők küldenek egy serialt, és már nem is trial. Üdv : Ági
- szunnyadopocok
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 700
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 0
Hello!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy a kész témákat lehet e szerkeszteni valahogy (ami már sis-be van csomagolva),ill. ki lehet e szedni az ikonokat, vagy cserélni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy a kész témákat lehet e szerkeszteni valahogy (ami már sis-be van csomagolva),ill. ki lehet e szedni az ikonokat, vagy cserélni?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 0
Sziasztok! segítsget szeretnék kérni... átnyálaztam már az egész topikot de nem találtam számomra hasznos információt. Telepítettem a carbid 3.4-et ezzel nincs is probléma, a gondom az hogy miután megcsinálom a tanusítványt és a már kész témát menteni szeretnem sis-be, kattintok a finish gombra és ezt írja ki "A package already exists with the same name. Overwrite it?" értem mit jelent a mondat, de nem értem miért írja ki. kerestem az előző probálkozásaim nyomát de még a workspace mappa se jelent még meg. és bármilyen nevet írok be akkor is ezt írja ki, de ha mégsem a mappa akkor se jelenik meg ellentétben a 3.1 -es verzióval mert az pöpecül megy, nincs vele gond, de abban nem lehet érintős telefonhoz témát szerkeszteni. gondoltam rá, hogy az zavarja, hogy ezzel párhuzamosan van használva, de szerintem nincs köze hozzá. szóval tanácstalan vagyok, please 
szerk.: ha meg teljesen újat kezdek akkor ezt írja ki "a certificate file already exists with the same name.Overwrite it? hát ezt se vágom... :S

szerk.: ha meg teljesen újat kezdek akkor ezt írja ki "a certificate file already exists with the same name.Overwrite it? hát ezt se vágom... :S
- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 8 times
elkezdtem témát szerkesztgetni és egy régebbi témából kiszedtem az ikonokat hátteret stb... de nem ismeri fel a gép az svg képeket, a ps cs3-sem, telefon megnyitja de a carbide ui sem ismeri fel nem tudom behúzni a programba. segítsetek pls.
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Mivel a kicsomagolt téma ikonjai, stb, vagy MIF és MBM formátumban vannak (ekkor SISContents-el szét kell szedni) vagy ha MIF-ből szedted ki akkor pedig SVGB-ben. Keress SVGB 2 SVG konvertálót!
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 8 times
köszi megtaláltam a konvertálót működik is minden de van sok olyan kép amit nem konvertál át.fonix232 írta:Mivel a kicsomagolt téma ikonjai, stb, vagy MIF és MBM formátumban vannak (ekkor SISContents-el szét kell szedni) vagy ha MIF-ből szedted ki akkor pedig SVGB-ben. Keress SVGB 2 SVG konvertálót!
Vmi ötlet?
- Barthezz2
- 2. szint
- Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Készítenék egy témát. Már lassan kész, de adódott egy gondom. CarbideUI 3.4-et használom, és N97 pluginnal készítem a témát. Szépen meg is vannak a dolgok, amik N97-hez kellenek, de ha ezek közül bármit módosítok, akkor már nem hajlandó becsomagolni sis-be. Ezt a hibaüzenetet kapom:

Valakinek van ötlete, mi a gond?
Készítenék egy témát. Már lassan kész, de adódott egy gondom. CarbideUI 3.4-et használom, és N97 pluginnal készítem a témát. Szépen meg is vannak a dolgok, amik N97-hez kellenek, de ha ezek közül bármit módosítok, akkor már nem hajlandó becsomagolni sis-be. Ezt a hibaüzenetet kapom:

Valakinek van ötlete, mi a gond?
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
-
- Újonc
Sziasztok,
Próbáltam feltelepíteni a Nokia N97 plugin-t, de ezzel a hibaüzenettel állt ki:
Plug-in installation failed
java.io.FileNotFoundException: C:\Program Files (x86)\Nokia\Carbide.ui Theme Edition 3.4\Eclipse\plugins\Carbide_ui_3_0_Theme_Edition_Nokia_N97_Plug_in_v1_0_en\runtime\AknSkinDescCompiler.EXE (A hozzáférés megtagadva)
Van valakinek valami ötlete, hogy ezt miért csinálja? (Az E71-es plugin-t gond nélkül felrakta)
java.io.FileNotFoundException: C:\Program Files (x86)\Nokia\Carbide.ui Theme Edition 3.4\Eclipse\plugins\Carbide_ui_3_0_Theme_Edition_Nokia_N97_Plug_in_v1_0_en\runtime\AknSkinDescCompiler.EXE (A hozzáférés megtagadva)
Van valakinek valami ötlete, hogy ezt miért csinálja? (Az E71-es plugin-t gond nélkül felrakta)

- AttisX
- 1. szint
- Készüléktípus: N86 8MP
- Kapcsolat:
Szerintem alapvetően az a probléma, hogy a 3.4-es Carbide.ui-hoz próbálod telepíteni az újabb 3.0-hoz (igen a 3.0 újabb verzió, mint a 3.4. Amikor bevezették a köztudatba a Symbian^3 elnevezést csináltak hozzá egy külön Carbide.ui verziót, ez volt a 2.0, majd ebből lett a jelenlegi 3.0.) szánt plugin-t. Szóval először rakd fel INNEN a "Carbide.ui (Symbian) (139MB)" verziót, majd ebben próbáld telepíteni az N97 plugin-t.kosii írta:Sziasztok,